نوشیدنی که بیماری پارکینسون را کاهش میدهد

باشگاه خبرنگاران/ دانشمندان آکادمي پزشکي اعصاب در آمريکا دريافتهاند که نوشيدن قهوه از خطر ابتلا به بيماري پارکينسون حتي در افرادي که زمينه وراثتي دارند، ميکاهد.
در پژوهشي که روي ۱۸۸ فرد مبتلا به پارکينسون و ۱۸۰ فرد سالم انجام شده است، مشخص شد در هر گروه افرادي وجود داشتند که ژن LRRK ۲ آنها دچار جهش شده بود. اين ژن چنانچه تغييراتي داشته باشد، موجب رشد بيماري پارکينسون ميشود.
پژوهشگران، ميزان کافئين موجود در خون همه شرکت کنندگان در پژوهش و حجم موادي که بدن در نتيجه دريافت آن توليد ميکند را با يکديگر مقايسه کردند.
نتيجه اين بود که سطح کافئين موجود در خون کساني که از بيماري پارکينسون رنج ميبرند در مقايسه با افراد سالم، ۷۶ درصد کمتر بود. همچنين بيماراني که ژن LRRK ۲ در آنها تغييري نيافته بود، ميزان کافئين بدنشان نسبت به افراد سالم ۳۱ درصد کمتر بود.

علاوه براين مشخص شد افرادي که ژن LRRK ۲ آنها جهش داشته ميزان کمتري نسبت به افراد سالم قهوه مصرف کرده اند.
به گفته پژوهشگران، به طور قطع نميتوان گفت که قهوه به جلوگيري از ابتلاي افرادي که زمينه وراثتي دارند کمک ميکند، اما با حصول اين نتايج بسيار خوش بين هستند و به پژوهشهاي خود در اين زمينه ادامه خواهند داد.