۶ خاصیت شگفتانگیزِ قارچ برای سلامتی

ايسنا/ «جما اوهانلون» از متخصصان در استراليا تغذيه گفت: مصرف قارچ به حفظ سلامت روده کمک کرده، فرد را براي مدت زمان طولاني تري سير نگه مي دارد، بوي بد دهان را از بين برده و سطح ويتامين D در بدن را هنگام قرار گرفتن در معرض نور ماورا بنفش افزايش مي دهد.
در مطالعه جديدي که در مرکز تحقيقات تغذيه استراليا انجام گرفت، متخصصان دريافتند بيشتر انواع قارچ هاي خوراکي حاوي ميزان مشخصي از ترکيب هاي زيستفعال هستند که اين ترکيبات نه تنها در سبزيجات بلکه در برخي انواع گوشت، غلات و خشکبار نيز وجود دارند.
روزنامه "ديلي ميل" در گزارش جديدي به فوائد مصرف روزانه قارچ براي سلامت اشاره کرده است:
ويتامين D
تحقيقات نشان مي دهد مصرف قارچهايي که در معرض نور خورشيد قرار داشتهاند، سطح ويتامين D را افزايش داده و ميتواند به اندازه مصرف مکمل ويتامين D براي سلامتي سودمند باشد.
احساس سيري براي مدت زمان طولانيتر
مصرف قارچ با افزايش احساس سيري و کاهش گرسنگي و نياز به مصرف غذاي بيشتر در طول روز مرتبط است و باعث مي شود که اين ماده خوراکي گزينه مناسبي براي افرادي باشد که وزن خود را تحت کنترل دارند.
سلامت روده
قارچ همچنين حاوي پروبيوتيک هاي خاصي است که باکتري هاي خوب روده را تغذيه مي کند و مي تواند به رفع بوي بد دهان کمک کند.
کمک به سيستم ايمني بدن
قارچ حاوي ميزان قابل توجهي از آنتي اکسيدان است که به مبارزه با راديکال هاي آزاد کمک کرده و از عملکرد سيستم ايمني بدن حمايت ميکند.
کاهش خطر سرطان
مصرف مرتب قارچ با کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان و جلوگيري از پيشرفت سرطان پروستات مرتبط است.
خواص بتاگلوکان
همچنين ديواره سلولي قارچ حاوي بتاگلوکان است. اين نوع فيبر محلول که معمولا در جوي دوسر يافت مي شود، کلسترول را کاهش داده و سلامت قلب را بهبود ميبخشد.