بهترین جایگزینهای برنج را بشناسید

باشگاه خبرنگاران/ مصرف زياد برنج سلامتي را در معرض خطرهاي فراواني از جمله احتمال ابتلا به بيماري قلبي و ديابت قرار ميدهد و همچنين حاوي مقدار زيادي کربوهيدرات است که باعث افزايش وزن و چاقي ميشود.
افرادي که به دنبال حذف کربوهيدرات از رژيم غذايي خود هستند، بايد از خوردن برنج به عنوان بخشي از رژيم غذايي خود خودداري کنند، زيرا متخصصان تغذيه طيف وسيعي از جايگزينها را توصيه ميکنند.
کينوا
کينوا نوعي دانه است که شامل همه انواع اسيد آمينه ضروري براي بدن بوده و همزمان کربوهيدرات آن نيز کم است، بنابراين نه تنها جايگزين خوبي براي برنج است، بلکه نيازهاي تغذيهاي روزانه شما را نيز برآورده ميکند.
گل کلم
گل کلم يک منبع عالي براي تغذيه است و اگر به صورت مکعبهاي کوچک بريده شود، ميتواند جايگزيني براي برنج باشد، زيرا شبيه برنج به نظر خواهد رسيد. هر يک چهارم فنجان گل کلم خرد شده فقط ۱۳ واحد کالري دارد در حالي که نصف فنجان برنج حاوي ۱۰۰ واحد کالري است.

جو
توصيه ميشود جو را در رژيم غذايي بگنجانيد، زيرا سرشار از پروتئين، ويتامينهاي گروه B، آهن، کلسيم، منيزيم، منگنز، سلنيوم، روي، مس، پروتئين، اسيدهاي آمينه و فيبرهاي غذايي است.
کلم
کلم يکي ديگر از سبزيجاتي است که ميتواند جايگزين سالمي براي برنج باشد، زيرا منبع عالي ويتامين C و K است و کالري کمي دارد، همچنين استخوانها را تقويت کرده و باعث تنظيم جريان خون در بدن ميشود.
جو دوسر
جو دو سر حاوي فيبر است که به کاهش کلسترول خون کمک و به نوبه خود از ابتلا به بيماريهاي قلبي پيشگيري ميکند. فيبر موجود در جو دو سر همچنين به افزايش احساس سيري کمک ميکند و باعث کاهش وزن ميشود.