نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

میوه‌های پاییزی که بدن‌تان را در برابر ویروس‌ها واکسینه می‌کنند

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
میوه‌های پاییزی که بدن‌تان را در برابر ویروس‌ها واکسینه می‌کنند

باشگاه خبرنگاران/ باتوجه به افزايش بيماري‌هاي ويروسي و ميکروبي در فصل پاييز بايد با خوردن ويتامين‌ها و ميوه‌هاي خاص بدن خود را مقاوم کنيم.

دکتر مارينا ابليتيگا کارشناس تغذيه و متخصص بيماري‌هاي مرتبط با حساسيت و سيستم ايمني گفت:  بتاکاروتن در بدن به ويتامين A تبديل مي‌شود و مهمترين نقش را در محافظت از بدن در برابر بيماري‌هاي فصلي ايفا مي‌کند، بنابراين در پاييز، با افزايش شيوع بيماري‌ها، ارزش خوردن غذا‌هايي حاوي اين ويتامين بيشتر مي شود.

ميوه هاي زرد و نارنجي، دواي بيماري هاي پاييزي

اين پزشک روسي افزود: در فصل پاييز بايد خوراکي‌هايي با رنگ‌هاي نارنجي و زرد مانند هلو، کشمش، آلو زرد، کدو، هويج و رزدآلو بخوريم؛ چراکه اين ميوه‌ها سرشار از بتاکاروتن و ويتامين آ هستند.

وي توضيح داد: ويتامين آ اصلي‌ترين ويتامين براي حفاظت از غشا‌هاي مخاطي دستگاه تنفسي در برابر ويروس‌ها و باکتري‌ها هستند، اما اگر خالي مصرف شوند ممکن است سمي باشند.

اين متخصص تغذيه و ايمني اضافه کرد: بدن بتاکاروتن را در کبد ذخيره و هنگام نياز به ويتامين آ تبديل کرد.

به گفته وي يکي ديگر از مهمترين عناصر مورد نياز بدن در پاييز ويتامين سي است که موجب ايمني سلولي و جلوگيري از نابودي سلول‌هاي سالم مي‌شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar