مادهای در غذاهای تجاری که برای قلب شما سم است

باشگاه خبرنگاران/ چربيهاي ترانس موجود در غذاها خطر ابتلا به بيماري قلبي را افزايش ميدهد.
بايد توجه داشته باشيم که چربيهاي ترانس توليد شده در بازار به عنوان يک طعم دهنده به غذاها محسوب ميشوند و براي افزايش ماندگاري آنها در نظر گرفته شده اند.
افرادي که از غذاهاي مملو از اين ماده غذايي مصرف ميکنند بيشتر به ديابت مبتلا شده همچنين دچار حمله قلبي يا سکته ميشوند.
براي داشتن يک سبک زندگي سالم، متخصصان و پزشکان تغذيه داشتن يک رژيم غذايي مناسب و برنامه ورزشي منظم را توصيه ميکنند.
دکتر عايشه بوياژ از متخصصان علم تغذيه ميگويد: بايد يک رژيم غذايي مديترانهاي سرشار از روغن زيتون درجه يک، سبزيجات، ميوه ها، غلات کامل، حبوبات و محصولات لبني را بر رژيمهاي غذايي ديگر ترجيح دهيم.
همچنين دکتر اونر اوزدوگان نيز توضيح داد که ورزش کردن و پرهيز از مصرف چربيهاي ترانس از دوره کودکي امري ضروري است.
ترکيه پس از اتحاديه اروپا محدوديتهايي را براي چربيهاي ترانس در مواد غذايي وضع کرده است. سازمان بهداشت جهاني هم براي حذف اين مؤلفه از زنجيره تامين مواد غذايي تا سال ۲۰۲۳ هدف گذاري کرده است.