بهداشت نیوز/ کرفس و آب آن خواص زبان زدی دارد که مقادیر بسیار زیادی از ویتامین ها و مواد معدنی را در خود جای داده است
 در اینجا چهار مزیت آب کرفس با حمایت علمی وجود دارد:
 
 مقادیر زیاد و متنوعی از ویتامین ها و مواد معدنی دارد 
یک فنجان آب کرفس حاوی مواد مغذی مختلفی است که بسیاری از افراد در رژیم های غذایی مانند کلسیم، منیزیم و پتاسیم ندارند.
نوشیدن آب کرفس باعث می شود سبزیجات بیشتری مصرف کنید و در نتیجه مقادیر بیشتری از مواد مغذی و ویتامین ها را مصرف کنید .
 
دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی
در یک بررسی در سال ۲۰۱۷ نتیجه گیری شد که ترکیبات موجود در کرفس مانند اسید کافئیک، آپی ژنین و لوتئولین به عنوان آنتی اکسیدان های قوی با اثرات درمانی عمل می کنند.
آنتی اکسیدان ها از استرس اکسیداتیو جلوگیری می کنند، شرایطی که وقتی رادیکال های آزاد زیادی در بدن وجود دارد اتفاق می افتد. رادیکال های آزاد از منابع خارجی مانند آلودگی و همچنین از فرآیندهای طبیعی بدن مانند هضم به بدن می آیند. رادیکال های آزاد بسیار زیاد منجر به التهاب مزمن می شوند، که می تواند به سلول ها، بافت ها و اندام های سالم آسیب برساند و خطر ابتلا به بیماری هایی مانند حملات قلبی، سرطان، آرتروز و دیابت را افزایش دهد.
 
یک بررسی دیگر در سال ۲۰۰۸ نشان داد که لوتئولین موجود در کرفس به دلیل خواص ضد التهابی می تواند به تأخیر در توسعه سلول های سرطانی کمک کند. نکته مهم این است که این مطالعه در سلولهای آزمایشگاهی انجام شده است و بنابراین، نتایج ممکن است در مورد انسان اعمال نشود.
 
علاوه بر این، یک مطالعه در سال ۲۰۰۷ بر روی موش ها نشان داد که ۲ میلی گرم بر کیلوگرم در روز از لوتئولین ۴۰ درصد از رشد سلول های سرطانی ریه را کاهش می دهد. دوز ۱۰ میلی گرم در کیلوگرم در روز رشد ۶۰ درصدی را کاهش می دهد. با این حال، تحقیقات در مورد اثرات ضد التهابی کرفس بر روی انسان هنوز محدود است، و آب کرفس را نباید یک درمان مناسب برای بیماری های مزمن مانند سرطان دانست.
 
خاصیت مرطوب کنندگی
از آنجا که کرفس حدود ۹۵٪ آب و حاوی الکترولیت است ، نوشیدن آب کرفس راهی عالی برای هیدراته ماندن است. هیدراته ماندن بدن شما را به درستی کار می کند و خواب، شناخت و خلق و خو را بهبود می بخشد.
علاوه بر این، الکترولیت هایی مانند سدیم ، کلسیم و پتاسیم به تنظیم سطح مایعات در بدن کمک می کنند. آنها همچنین انقباضات عضلانی را تحریک می کنند تا باعث پمپاژ قلب و حرکت عضلات شما شود.
 
آب کرفس قند کمی دارد
یکی دیگر از فواید آب کرفس، کم بودن قند آن است که آن را به گزینه ای سالم برای آب میوه های سنتی مانند آب پرتقال یا آب سیب تبدیل می کند.
به عنوان مثال، یک فنجان آب کرفس حاوی ۳.۱۶ گرم قند طبیعی در مقایسه با ۲۴ گرم در آب پرتقال و ۲۸ گرم در آب سیب است.
مصرف بیش از حد قند می تواند منجر به افزایش وزن شود و شما را در معرض خطر بیشتری برای دیابت چاقی و بیماری های قلبی قرار دهد. آب کرفس نوشیدنی کم قندی است که به سلامت شما کمک می کند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar