خطرات چای سبز کیسهای را جدی بگیرید

باشگاه خبرنگاران/ چاي سبز کيسهاي يکي از رايجترين نوع مصرف چاي است اما به تازگي محققان متوجه شدند که مصرف مداوم اين نوع چاي ميتواند براي سلاتي مضر باشد.
به نقل از ايندين اکسپرس، همه ما در مورد فوايد چاي سبز براي سلامتي شنيده ايم، اما آيا ميدانيد چاي سبز کيسه اي ميتواند هم براي سلامتي و هم براي محيط زيست مضر باشد؟.
در اين گزارش ۴ دليل مطرح ميشود که به موجب آن شما بايد فورا استفاده ازچاي سبز کيسهاي را متوقف کنيد:
1.آنتي اکسيداني کمتري دارند
اپيگالوکتشين گالات، مادهاي شيميايي است که به چاي سبز خاصيت آنتي اکسيداني ميبخشد و به لاغري کمک ميکند. اما تحقيقي که در سال ۲۰۱۲ توسط دانشگاه اوليورا انجام شد ثابت کرد که مقدار کمي از اين ماده در چاي کيسهاي تجاري وجود دارد. اين مطالعه وجود ۱.۰۹ تا ۲.۲۹ ميلي گرم محلول اپيگالوکتشين در هر کيسه چاي سبز را تأييد کرد که بسيار کمتر از مقدار موثر براي توليد فعاليت درماني آنتي اکسيداني است.
2.حاوي گرد و غبار و علفهاي هرز هستند
برگهاي چاي موجود در کيسههاي چاي بسيار ريز هستند؛ زيرا فرآيند بسته بندي ايجاب ميکند تا برگهاي چاي به ذرات کوچک تبديل شوند. دامنه اين ذرات از ۰.۲ تا ۱.۵ ميلي متر است که به نوبه خود گرد و غبار زيادي توليد ميکند. در نتيجه ترکيبات چاي سبز با رطوبت و اکسيژن واکنش نشان داده و باعث ميشوند کيفيت چاي به سرعت از بين برود.
3.براي محيط زيست مضر است
کيسههاي چاي از پلاستيک ساخته شده اند، در نتيجه از بين نرفته و محيط زيست را تهديد ميکنند. طبق کميته حسابرسي محيط زيست ايالات متحده، کيسههاي چاي سبز به دليل مواد غير قابل بازيافتي که دارند منبع اصلي آلودگي سيستم آب هستند.
4.قسمت منگنه شده کيسه چاي ممکن است مضر باشد
آيا توجه کرده ايد که چگونه کيسه چاي با نخ منگنه ميشود؟. هنگامي که کيسه را به طور مکرر در فنجان آب فرو ميکنيد، آن منگنه ميتواند يک طعم فلزي ظريف به چاي اضافه کند. اين نه تنها خطرناک است، بلکه اثربخشي چاي را نيز از بين ميبرد.