خواص «ملکه میوه ها» را بیشتر بشناسید

باشگاه خبرنگاران/ مطالعات انجام شده درباره انبه از مزاياي آن براي سلامتي مانند بهبود دستگاه ايمني، سلامت دستگاه گوارش و بينايي و همچنين کاهش خطرات ابتلا به انواع سرطان خبر ميدهد.
مطالعهاي که اخيراً توسط محققان دانشگاه کاليفرنيا انجام شده، نشان داد که انبه حاوي بتاکاروتن و آنتي اکسيدانهايي است که ميتوانند آسيب سلولي را به تأخير اندازد؛ يکي از مهمترين مزاياي آن کاهش چين و چروک صورت زنان مسن با پوست روشن است.
اين ميوه گرمسيري يکي از ميوههاي بسيار خوش طعم است و عنوان "ملکه ميوه ها" را به خود اختصاص داده است.
مجله علمي تخصصي نيوترنتس نوشت: زناني که يائسه شده و چهار بار در هفته نصف فنجان انبه ميخورند، پس از گذشت دو ماه شاهد کاهش ۲۳ درصدي چين و چروکهاي عميق و کاهش ۲۰ درصدي آنها پس از گذشت ۴ ماه بوده اند.
بر اساس يافتههاي اين تحقيق به دنبال مصرف انبه بهبود چشمگيري در چين و چروکها حاصل شده، اما نتايج بسيار محدود بوده و ممکن است مصرف بيش از حد اين ميوه نتيجه معکوس داشته و باعث افزايش چين و چروکها شود.
محققان توضيح دادند که مشخص نيست چرا مصرف بيش از حد انبه منجر به افزايش شدت چين و چروک ميشود، اما آنها حدس ميزنند که اين موضوع احتمالا مربوط به مقادير فراوان قند موجود در انبه باشد.
تقويت سيستم ايمني
انبه منبع خوبي از مواد مغذي مانند ويتامين A است که سيستم ايمني بدن را تقويت ميکند. ويتامين A براي مقابله با عفونت ضروري است و عدم دريافت کافي اين ويتامين با افزايش خطر بيماري همراه است.
انبه تقريباً سه چهارم نياز روزانه شما به ويتامين C را تأمين ميکند. اين ويتامين به بدن در توليد سلولهاي سفيد خون براي مقابله با بيماري کمک کرده و عملکرد آنها و سيستم دفاعي پوست شما را بهبود ميبخشد.
انبه همچنين حاوي اسيد فوليک، ويتامين K، ويتامين E و بسياري از ويتامينهاي گروه B است که به تقويت سيستم ايمني بدن نيز کمک ميکند.
حفاظت از سلامت قلب
انبه حاوي منيزيم و پتاسيم است که به حفظ نبض سالم و آرامش رگهاي خوني کمک ميکند، سطح فشار خون را پايين ميآورد و حاوي آنتي اکسيدانهاي منحصر به فردي به نام مانگيفرين است که از سلولهاي قلب در برابر التهاب، استرس اکسيداتيو و مرگ سلولي برنامه ريزي شده محافظت ميکند و سطح کلسترول خون و تري گليسيريد و اسيدهاي چرب آزاد را کاهش ميدهد.