نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

۸ ماده غذایی بسیار سالم که ضریب هوشی را افزایش می‌دهند

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
۸ ماده غذایی بسیار سالم که ضریب هوشی را افزایش می‌دهند

باشگاه خبرنگاران/  در حالي که خوردن غذا‌هاي سالم و مقوي از جسم ما مراقبت مي‌کند، بايد از خودمان بپرسيم بهترين غذا‌ها براي مغز کدام‌ هستند؟ مصرف برخي از غذا‌ها مي‌تواند ضريب هوشي را افزايش دهد که ما در اين گزارش به معرفي ۸ مورد از آن‌ها مي‌پردازيم.

۱. ماهي سالمون

سالمون يکي از غني‌ترين منابع اسيد‌هاي چرب امگا۳ و کولين (مفيد براي توسعه مغز و حافظه) است. امگا ۳ به بهبود سلامت قلب و عروق، سلامت مغز و عملکرد شناختي  همچنين کاهش التهاب و تقويت سيستم ايمني کمک مي‌کند.

۲. ميوه‌ها و سبزيجات رنگارنگ

آنتي‌اکسيدان‌هاي موجود در ميوه‌ها و سبزيجات رنگارنگ راديکال‌هاي آزاد موجود در بدن را فرو مي‌نشانند و التهاب را کاهش مي‌دهند. التهاب در مغز مي‌تواند خطر ابتلا به زوال عقل، آلزايمر، بيماري پارکينسون همچنين خطر ابتلا به افسردگي را افزايش دهد.

۳. شکلات

جدا از انرژي و اندورفيني که از خوردن شکلات به دست مي‌آوريد، يادگيري و حافظه شما نيز بهبود مي‌يابد. مقدار کافئين موجود در شکلات شما را هوشيار و متمرکز نگه مي‌دارد، در حالي که فلانوئيد‌هاي موجود در آن عملکرد مغز را بهبود مي‌دهد.

۴. زردچوبه

مطالعات انجام‌شده  نشان مي‌دهد که اين ادويه همه‌کاره براي سلامتي است، از کاهش التهاب آرتروز تا درمان ناراحتي روده  همچنين زردچوبه به دليل تأثير مثبت بر مولکول‌هاي مغز که عملکرد شناختي را پشتيباني مي‌کنند، نيز تحسين شده‌است.

۵. چاي سبز ماچا

چاي ماچا فوايد زيادي براي سلامتي دارد، از جمله فوايد آن مي توان به بهبود عملکرد شناختي  در مواردي  مانند توجه، حافظه و هوشياري اشاره کرد.

۶. نخود

نخود مواد مغذي بسيار متنوعي دارد که براي سلامت مغز مفيد هستند. اين ماده غذايي از کربوهيدرات‌هاي پيچيده تشکيل شده است که منبع اصلي سوخت مغز هستند.

نخود همچنين منيزيم دارد که به رگ‌هاي خوني قابليت ارتجاعي مي‌دهد و سبب مي‌شود خون بيشتري به مغز برسد. خون بيشتر در مغز به معناي کارکرد حداکثري آن است.

۷. مواد خوراکي حاوي ويتامين C

غذا‌هاي غني از ويتامين C مانند آب پرتقال و توت فرنگي مي‌توانند به سلامت مغز کمک کنند، زيرا حفظ سطح ويتامين C سالم مي‌تواند در برابر زوال شناختي و بيماري آلزايمر اثر محافظتي داشته باشد.

۸. سبزيجات برگدار سبز

ثابت شده است که سبزيجات برگدار به کند شدن روند زوال شناختي کمک مي‌کنند، زيرا ويتامين K و فولات زيادي دارند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره