نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

کرونا/ «آسانسور» ریسک ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد؟

منبع
ايسنا
بروزرسانی
کرونا/ «آسانسور» ریسک ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد؟

ايسنا/ يک پزشک عمومي مطرح کرد: بسته به نوع آسانسور، ريسک ابتلا به کرونا از طريق استفاده از آسانسور متفاوت است.
دکتر علي کشاورز در گفت‌وگو با ايسنا، به مطالعات محققان دانشگاه آمستردام در اين زمينه اشاره و اظهار کرد: طبق اين تحقيقات، اگر درهاي آسانسور به صورت مداوم باز و بسته شود، ويروس کرونا دو تا چهار دقيقه در فضاي داخل آن باقي مي ماند اما اگر درب آسانسور به صورت مداوم بسته باشد، ۱۲ تا ۱۸ دقيقه زمان براي خروج اين ويروس از محيط داخل آسانسور نياز است.

اين پزشک عمومي ادامه داد: اگر فرد مبتلا به کروناويروس از آسانسوري استفاده کند که درب هاي آن به صورت مدام بسته باشد، ۳۰ دقيقه زمان براي خروج ويروس کرونا از محيط داخل آسانسور نياز است.
وي در ادامه به تناقض ايجاد شده از سمت سازمان بهداشت جهاني(WHO) و مرکز کنترل و پيشگيري از بيماري ها(CDC) در آمريکا اشاره کرد و گفت: به گفته سازمان بهداشت جهاني، انتقال ويروس از طريق مواد غذايي بسيار کم است اما پس از آن مرکز کنترل و پيشگيري از بيماري ها(CDC)، امکان انتقال کرونا از طريق رستوران ها و مواد غذايي را بسيار زياد دانست و انتشار اين دو مطلب متناقض از سمت دو مرجع بزرگ علمي، بلاتکليفي براي مردم ايجاد کرد.

کشاورز با بيان اينکه تاکنون هيچ شواهدي مبني بر انتقال ويروس کرونا از طريق غذا، ميوه و يا سبزيجات گزارش نشده است، افزود: به منظور ضدعفوني ميوه ها و سبزيجات بايد مطابق قبل عمل کرد و قبل از ضدعفوني حتماً دستان خود را بشوييم و شستشو را با آب پاکيزه انجام دهيم.
وي اضافه کرد: طبق گفته سازمان بهداشت جهاني، ويروس کرونا براي زنده ماندن به يک محيط زنده(سلول) نيازمند است و براي مدت طولاني بر روي سطح نمي تواند زنده بماند، پس نيازي به ضدعفوني مواد غذايي بسته بندي شده نيست و فقط کافي است پس از باز کردن بسته بندي، دستان خود را با آب و صابون بشوييم.
وي با بيان اينکه حضور و صرف غذا در رستوران ها به علت پايين آوردن ماسک و عدم رعايت فاصله اجتماعي خطر ابتلا به کرونا را افزايش مي دهد، تصريح کرد: طبق مطالعات مرکز کنترل و پيشگيري بيماري ها(CDC)، افراد مبتلا به کرونا دو برابر بيشتر از ديگر افراد، در رستوران ها و کافي شاپ ها حضور داشتند.

اين پزشک عمومي يادآور شد: اگر غذا را از رستوراني که کليه پروتکل هاي بهداشتي را رعايت مي کند، تهيه کنيم مي توان با خيال آسوده در منزل آن غذا را صرف کرد اما حضور ما در رستوران ها ريسک ابتلا به اين بيماري را چند برابر مي کند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar