کرونا/ تغذیه سالم در پیشگیری از ابتلا به کرونا اهمیت دارد

سيناپرس/يکي از راه هاي تقويت و افزايش سيستم ايمني بدن در کنار رعايت اصول بهداشتي، داشتن رژيم غذايي سالم است.
دکتر مصطفي ترابي متخصص تغذيه از اهميت تغذيه سالم در تقويت بدن دردوران شيوع ويروس کرونا، خاطرنشان کرد: دراين دوران بايد رژيم غذايي سالمي را پيش بگيريم و سيستم ايمني بدن را در مقابله با ويروس ها مخصوصاً در اين ايام که کرونا قربانيان خود را بيشتر از بين افراد با سيستم ايمني ضعيف انتخاب مي کند، تقويت کنيم.
وي عنوان کرد: بدن براي تقويت سيستم ايمني نياز به به مواد مغذي شامل پروتئينها، چربي ها و کربوهيدرات ها و ويتامين ها دارد.بنابراين در مصرف اين مواد مغذي بايد هوشمندي به خرج داد.
ترابي اظهار داشت: سبد غذايي ما بايد شامل همه گروه هاي غذايي و در حد متعارف باشد، بسياري از مواد غذايي خاصيت آنتي اکسيداني دارند و در پيشگيري از بروز بيماريها مؤثرند اما افراط و تفريط در هر يک از گروه هاي غذايي مي تواند اثر منفي داشته باشد.
وي اهميت موضوع را حتي در ساده ترين ماده غذايي روزانه انسان يعني نان مثال زد و گفت: نان غذاي بسيار مهمي است و بيشتر مردم روزانه دو تا سه وعده نان مي خورند اما با توجه به تنوع زياد نان ها بهترين نوع آن نان هاي سبوس دار است.
اين متخصص تغذيه افزود: بهتر است نان به مقدار نياز براي هر وعده تهيه و به صورت تازه استفاده شود اما در صورت عدم امکان، نان خريداري شده را پس از اينکه کاملاً خنک شد در کيسههاي پلاستيکي مناسب قرار داده و به فريزر انتقال دهيد.
وي متذکر شد: اگر نان قبل از بستهبندي خنک نشود، به دليل تعريق در کيسه، رطوبت موجود در نان محيطي مناسب براي رشد کپک ايجاد خواهد شد که باعث بيات شدن زودرس، افزايش ضايعات نان و ايجاد بيماري ميشود.
ترابي در پايان گفت: استفاده از تغذيه سالم همواره مهم است اما از آنجايي که شواهد نشان مي دهد، واکسيناسيون روند تدريجي دارد و کرونا به زودي ريشه کن نمي شود از اين رو تغذيه سالم در پيشگيري از ابتلا به کرونا و تسريع روند بهبودي مبتلايان بسيار مفيد است.