نماد آخرین خبر

چرا شیر و کاکائو را نباید با چای مخلوط کنیم؟

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
چرا شیر و کاکائو را نباید با چای مخلوط کنیم؟

باشگاه خبرنگاران/ دکتر منال عزالدين، ​​متخصص صنايع غذايي در مصر اظهار کرد: افزودن کاکائو يا چاي به شير خاصيت آن را از بين مي‌برد و به بدن فايده‌اي نمي‌رساند.
عزالدين افزود: تحقيقات علمي مي‌گويد چاي حاوي اسيدي است که باعث از بين رفتن کلسيم و چربي‌ها مي‌شود؛ بنابراين در صورت اضافه شدن به شير، بدن از خواص آن به عنوان منبع کلسيم بهره نمي‌برد، زيرا کاکائو حاوي موادي است که با کلسيم ترکيب و باعث سنگ کليه مي‌شود.

اين پزشک مصري ادامه داد: اين واکنش‌ها در مورد افزودن توت فرنگي، پرتقال يا انبه به شير نيز وجود دارد اما افزودن موز به شير، ارزش غذايي آن را حفظ مي‌کند.
او بيان کرد: شير تقويت کننده استخوان‌ها، دندان‌ها، منبع انرژي و تقويت سيستم ايمني بدن است. آنچه شير طبيعي را از ساير لبنيات متمايز مي‌کند اين است که حاوي مقدار کلسيم لازم براي ساخت استخوان‌ها و دندان‌هاي سالم است، علاوه بر اين يک فنجان شير طبيعي حدود ۸ گرم چربي براي بدن فراهم مي‌کند.

عزالدين توضيح داد: در ۱۰ سال گذشته استفاده از محصولات لبني بدون چربي مانند شير و ماست شايع شده که منجر به افزايش پوکي استخوان مي‌شود. فراموش نشود که شير طبيعي حاوي ويتامين D، ويتامين AD و چربي‌هاي مورد نياز بدن براي جذب اين ويتامين هاست.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره