برای کاهش فشار خون این مواد غذایی را مصرف کنید
خبرآنلاين/ اين مواد غذايي به کاهش فشار خون کمک ميکنند.
بيماري فشار خون، شايعترين عامل خطر قابل پيشگيري براي بيماريهاي قلبي است، به طوري که بيش از ۱ ميليارد نفر با آن درگير هستند.
براي کاهش فشار خون، از داروهاي مختلفي استفاده ميشود، اگرچه تغيير سبکزندگي و رژيم غذايي ميتواند فشار خون را کاهش داده و خطر درگيري افراد با بيماريهاي مختلف قلبي را کمتر کند. در همين راستا با برخي از مواد غذايي که به کاهش فشار خون کمک ميکند، آشنا شويد:
مرکبات
ميوههاي خانواده مرکبات مثل ليمو، پرتقال و گريپ فروت، ميتوانند تاثير قوي در کاهش فشار خون داشته باشند. آنها سرشار ويتامينها و مواد غذايي هستند که ميتواند قلب شما را سالم نگهدارد.
سالمون و ماهيهاي چرب
ماهيهاي چرب يک منبع سرشار از امگا-۳ هستند، ماده عذايي که تاثير قابل توجهي در سلامت قلب دارد و اين نوع چربيها ميتواند به کاهش فشار خون کمک کند.
پسته
پسته سرشار مواد غذايي مختلف است و تغذيه آن ميتواند به کاهش فشار خون کمک کند. مطالعه ۲۱ تحقيق مختلف نشان داده است که در ميان تمام آجيلها، پسته بيشترين تاثير را در فشار خون دارد.
هويج
اگرچه هويج را ميتوان به شکلهاي معمولي و پخته مصرف کرد، اما يک مطالعه روي ۲۱۹۵ نفر از سن ۴۰ تا ۵۹ نشان ميدهد که مصرف هويج نپخته تاثير زيادي در کاهش فشار خون دارد.
بروکلي
بروکلي مملو از آنتياکسيدان است، ماده غذايي که به کاهش فشار خون کمک ميکند. يک مطالعه روي ۱۸۷۴۵۳ نفر نشان ميدهد کساني که هفتهاي چهار بروکلي ميخورند، به احتمال کمتري با خطر فشار خون درگير ميشوند.
منبع: هلفلاين