فرتاک نيوز/ گئورگ واندارک به همراه همکارش پروفسور دونا ژانگ (از دانشگاه آريزونا) به تازگي تحقيقي را کامل کرده اند که در آن ترکيبي به نام سينامالدهيد (cinnamaldehyde) که به دارچين عطر و بوي خاصي مي دهد را به رژيم غذايي موشها اضافه کردند ، اين ترکيب از موشها در برابر سرطان روده بزرگ  محافظت کرده بود. با دريافت سينامالدهيد ، سلول هاي اين حيوان توانايي محافظت از خود را پيدا کرده و از طريق سم زدايي و ترميم در برابر ماده سرطاني مقاومت کرده بودند.
ژانگ اين يافته را مهم تلقي کرد کرده و مي گويد: چون سرطان روده بيماري مهاجمي بوده و قابليت پيشبيني آن ضعيف است، پس ما فورا نياز داريم تا استراتژي هاي موثرمان در برابر اين بيماري را گسترش  دهيم.
گام بعدي در اين تحقيق آزمايش اين است که آيا دارچين به خاطر وجود سينامالدهيد با استفاده از اين مدل سرطان، از سرطان ها پيشگيري مي کند يا خير. به دليل اينکه دارچين ماده غذايي بي خطري است که امروزه بسيار زياد مورد استفاده قرار مي گيرد، ساخت داروي ترکيبي جديد از آن براي درمان سرطان، زياد هم غير ممکن به نظر نمي رسد.

اين تحقيق در حال حاضر به صورت آنلاين منتشر شده است و نسخه چاپي آن هم منتشر خواهد شد. 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar