با خوردن پنیر بدنتان را در مقابل این بیماریها واکسینه کنید
باشگاه خبرنگاران/ به نقل از ديلي ميل، انواع پنير چه نوع پرچرب و چه کم چرب آن براي سلامت بدن بسيار مفيد است و بر خلاف باورهاي قديمي باعث ايجاد بيماريهاي قلبي عروقي در بدن نميشود.
مصرف پنير باعث ايجاد واکنشهاي شيميايي منحصربفرد در بدن انسان ميشود، به ويژه اگر همراه با ساير مواد غذايي سالم از جمله پروتئين حيواني کم چرب، غلات و حبوبات، انواع نان و سالاد مصرف شود.
کارشناسان دانشگاه University of Reading در کشور انگلستان در تحقيقات خود دريافتند مصرف پنير ميتواند باعث محافظت از فرد در مقابل ابتلا به بيماري هايي مانند مشکلات قلبي عروقي، سرطان، ديابت، پوکي استخوان، خرابي دندانها و ريزش موي سر و چين و چروک پوستي شود.
کارشناسان مصداق بارز استفاده از پنير و کاهش ابتلا به مشکلات قلبي عروقي را در اهالي کشور فرانسه ميدانند که به دليل مصرف زياد پنير ميزان ابتلا به بيماريهاي قلبي دراين کشور بسيار کم است.
از جمله مزاياي پنير اثر کاهندگي آن بر کلسترول بد خون است با وجود اينکه پنير داراي چربي اشباع است، اما باعث بالا رفتن چربي خون نميشود.
کارشناسان در تحقيقات جديد خود دريافتند مصرف لبنيات پرچرب باعث ابتلا به بيماريهاي قلبي عروقي نميشود و افراد حتي سالمندان نيز ميتوانند به ميزان استاندارد از شير، ماست، پنير، خامه و سرشير استفاده کنند بدون آنکه نگران ابتلا به بيماريهاي قلبي عروقي باشند.
پنير يکي از پرطرفدارترين محصولات لبني در جهان است و با انواع شير مي توان آن را تهيه کرد، کارشناسان براي بدست آوردن بالاترين بهره از مصرف پنير توصيه ميکنند افراد از نوع کم نمک پنير استفاده کنند و از مصرف پنير تازه به دليل احتمال خطر ابتلا به تب مالت خودداري کنند و هميشه همراه با پنير گردو مصرف کنند.
گفتني است، نتايج اين تحقيق در مجله آمريکايي تغذيه باليني به چاپ رسيده است.