اگر فکر می کنید سبزیجات خشک شده ویتامین دارند، سخت در اشتباه هستید
ايران/ سبزيجات و ميوهها بهعنوان منابعي سرشار از انواع ويتامينها هستند اما بيشتر ما هنوز نميدانيم براي نگهداري طولاني مدت اين دسته از مواد غذايي از چه روشي استفاده کنيم تا ويتامين آنها حفظ شود و کمتر آسيب ببيند.
دکتر محمد هاشمي در اين باره ميگويد: بيترديد استفاده از سبزيجات تازه تنها راه بهرهگيري بيشتر از ويتامين موجود در آنها است اما گاهي براي استفاده از سبزيجات در فصول مختلف ناگزير به نگهداري طولاني مدت آنها هستيم. اين متخصص تغذيه ميافزايد: انجماد يکي از بهترين روشها براي نگهداري طولاني مدت سبزيجات محسوب ميشود.متأسفانه روشهاي سنتي مانند کنسرو کردن يا شور کردن به از بين رفتن ويتامين موجود در سبزيجات منجر ميشود.
خشک کردن سبزيجات هم باعث ميشود نه تنها ويتامينهاي محلول در آب سبزيجات از بين بروند بلکه ويتامين c و ويتامينهاي گروه B هم تا حدودي تخريب شوند.