این خوراکی خوشمزه در هنگام استرس از قلب تان محافظت می کند

بهداشت نيوز/ فلاوانول ها گروهي از مولکولهايي هستند که به طور طبيعي در ميوهها و سبزيجات يافت ميشوند.
محققان دانشگاه بيرمينگام انگلستان پي بردند هنگامي که به افراد نوشيدني کاکائو حاوي مقادير بالاي فلاوانول داده شد، رگهاي خوني در هنگام استرس ذهني عملکرد بهتري نسبت به نوشيدن يک نوشيدني غني شده بدون فلاوانول داشتند.
در اثر عملکرد اندوتليوم، غشاي نازکي از سلولهاي پوششي در قلب و رگهاي خوني به کاهش خطر بيماري عروق محيطي، سکته، بيماري قلبي، ديابت، نارسايي کليه، رشد تومور، ترومبوز و بيماريهاي عفوني ويروسي شديد کمک ميکند. ميدانيم که استرس ذهني ميتواند بر عملکرد رگهاي خوني تأثير منفي بگذارد.
تيم تحقيق اثرات فلاوانول هاي کاکائو را بر تغييرات ناشي از استرس بر عملکرد عروق بررسي کردند.
دکتر «کاتارينا رنديرو»، سرپرست تيم تحقيق، در اين باره ميگويد: «ما دريافتيم که نوشيدن کاکائو غني از فلاوانول ميتواند يک استراتژي مناسب غذايي براي کاهش اختلالات موقت در عملکرد اندوتليال به دنبال فشار رواني باشد و همچنين جريان خون را در دورههاي استرس زا بهبود بخشد.»
وي در ادامه ميافزايد: «فلاوانول ها در طيف وسيعي از ميوهها و سبزيجات بسيار متداول هستند. با استفاده از مزاياي قلبي عروقي شناخته شده اين ترکيبات در دورههاي آسيب پذيري عروقي حاد (مانند استرس)، ميتوانيم رهنمودهاي بهتري را در مورد نحوه استفاده بيشتر از مواد غذايي در زمانهاي پراسترس به افراد ارائه دهيم.»
انواع مواد خوراکي غني از فلاوانول عبارتند از سيب، انگور سياه، توت سياه، گيلاس، تمشک، گلابي، چاي سبز و کاکائو فرآوري نشده.