خودتان در خانه آنتی بیوتیک درست کنید!

باشگاه خبرنگاران/ دکتر خالد يوسف، متخصص تغذيه درماني اظهار کرد: مطالعات اخير ميزان فوايد زياد مخلوط زردچوبه و عسل را ثابت کرده است. اين مخلوط را ميتوان به جاي آنتي بيوتيکها و داروهاي تجاري که ممکن است حاوي مواد مضر باشند، استفاده کرد.
اين متخصص تغذيه افزود: مخلوط زردچوبه و عسل در طب چيني، جزو قويترين آنتي بيوتيکهاي طبيعي به شمار ميرود. زردچوبه با ماهيت ضد باکتريايي، التهابي، ويروسي و ميکروبي متمايز ميشود.
اين ماده همچنين يک داروي ضد عفوني کننده براي بدن است و به درمان طيف وسيعي از بيماريها مانند بيماريهاي تنفسي، بيماريهاي دستگاه گوارش، بيماريهاي پوستي، درد مفاصل و ساير موارد کمک ميکند.
اين متخصص تغذيه ادامه داد: عسل به دليل خواص دارويي و توانايي آن در درمان طيف وسيعي از بيماريها و آلرژيها متمايز است، بنابراين مخلوط کردن اين دو ماده مفيد (زردچوبه و عسل) با يکديگر در به دست آوردن يک آنتي بيوتيک طبيعي موثر کمک ميکند.
او تصريح کرد: مطالعات اخير ثابت کرده است کورکومين موجود در زردچوبه سلولها را بازسازي و عملکرد اندامهاي مختلف را تنظيم ميکند و همچنين حاوي مقادير زيادي آهن است.
ماده "کورکومين" موجود در زردچوبه به مبارزه با بيماريهاي زير کمک ميکند:
- درمان بيماريهاي تنفسي مانند مشکلات ريوي، آسم، سرفه، ذات الريه و ساير موارد
- مقوي براي کبد است
- درمان مشکلات سيستم عصبي
- تقويت سيستم ايمني بدن
- از قلب و رگهاي خوني محافظت ميکند
- درمان عفونت در بدن و درمان درد و التهاب مفصل
- پيشگيري از پوکي استخوان
- از ابتلا به آلزايمر جلوگيري ميکند
- سلولهاي سرطاني را از بين ميبرد
- به سوزاندن چربيهاي اضافي در بدن کمک ميکند
نحوه تهيه مخلوط زردچوبه و عسل:
۱۰۰ گرم عسل طبيعي، يک قاشق غذاخوري پودر زردچوبه و يک قاشق چايخوري پودر دارچين را مخلوط کنيد، سپس آن را در يک کاسه شيشهاي تميز قرار دهيد. ميتوانيد يک قاشق چاي خوري از مخلوط را ۳ بار در روز مصرف کنيد.