اگر هر روز نان سفید بخورید، برای بدن چه اتفاقی می افتد؟

باشگاه خبرنگاران/ به نقل از اسپوتنيک، بخش ترد و معطر نان تازه پخته شده با کره، سير يا پنير مدت هاست که براي بسياري از مردم جهان به يک غذاي سنتي تبديل شده است.
در قفسههاي نانواييها و مغازه ها، انتخاب زيادي از محصولات مختلف آردي وجود دارد. نان سياه، سفيد، غلات کامل، مخمر، نان حتي بدون گلوتن وجود دارد. اما هنوز اکثريت نان سفيد
نان سفيد از آرد گندم تصفيه شده تهيه ميشود. اين باعث ميشود که کالاهاي پخته شده از نظر بصري جذاب، کرک دار و ماندگاري نان را افزايش دهند، اما اين دانهها را کاملا از مواد مغذي آن محروم ميکند. در قديم نان را از آرد اول يا درشت تهيه ميکردند. اين روش ارزش غذايي محصول، مواد مغذي مفيد و فيبر را حفظ کرد. اما اکنون فقط از آرد سفيد بدون سبوس نان تهيه ميشود.
اکنون همراه با يک تکه نان سفيد، ۷۵ گرم کالري خالي و تقريباً کمبود مواد مغذي را وارد بدن خود ميکنيد.
به دليل کمبود ويتامين در ترکيب نان سفيد مدرن است که توليدکنندگان شروع به غني سازي مصنوعي آن و ساير محصولات پخته شده با ويتامينها کردند.
بسياري از متخصصان تغذيه و همچنين دانشمندان دانشگاه کمبريج به دليل داشتن شاخص گليسمي بالا، مصرف نان سفيد را توصيه نميکنند. مانند تمام کربوهيدراتهاي سريع، به راحتي توسط بدن جذب ميشود، اما سيري طولاني مدت نيست. در حال حاضر يک ساعت پس از چنين وعده غذايي، احساس گرسنگي احساس ميشود. مصرف بيش از حد نان سفيد منجر به چاقي و ابتلا به ديابت ميشود.
نشاسته زيادي در نان سفيد وجود دارد، تأثير آن بر روي بدن را ميتوان با شکر تصفيه شده مقايسه کرد. چه مفهومي داره؟ افزايش گلوکز خون اجتناب ناپذير است که به نوبه خود باعث جهش شديد قند و انسولين ميشود. با مصرف منظم نان سفيد، ديابت و همچنين سيستم قلبي عروقي ميتوانند ايجاد شوند.