با مصرف طالبی آب بدن خود را در ماه رمضان تامین کنید

باشگاه خبرنگاران/ نرگس جوزداني متخصص تغذيه و رژيم درماني درباره فوايد طالبي در ماه رمضان اظهار کرد: ۹۰ درصد طالبي همانند هندوانه آب است، به همين علت در تامين آب بدن روزه داران نقش موثري دارد.
او افزود: ترکيبات يا غذاهايي مانند طالبي، هندوانه و سوپ که حاوي آب هستند بعد از اينکه مصرف شوند در نگهداري آب بدن نسبت به نوشيدن آب خالي ماندگاري بيشتري خواهند داشت.
جوزداني تصريح کرد: مصرف طالبي در داشتن استخوانهايي محکم و قوي نقش دارد چرا که حاوي فولات بالايي است و باعث ميشود تا استخوانها تقويت شوند.
اين متخصص تغذيه و رژيم درماني با بيان اينکه طالبي حاوي ويتامين k است، تاکيد کرد: ويتامينهاي k و منيزيم و پروتئين موجود در طالبي باعث استخوان سازي در بدن افراد ميشود، همچنين فيبر موجود در طالبي به هضم و جذب مواد غذايي کمک خواهد کرد.
جوزداني درباره نقش ويتامين C در طالبي گفت: ويتامين C موجود در طالبي باعث ساخت کلاژن شده و سيستم ايمني را تقويت خواهد کرد. در ضمن افراد مبتلا به ديابت بايد در مصرف طالبي حد تعادل را رعايت کنند.
او با بيان اينکه طالبي ميوهاي کم انرژي است، تاکيد کرد: همه افراد ميتوانند حدود يک ليوان از آب طالبي را در وعدههاي غذايي خود بدون اينکه مشکلي براي شان به وجود آيد قرار داده و آن را مصرف کنند، همچنين ميزان محتوي پتاسيم موجود در طالبي باعث کاهش فشار خون هم ميشود.
گفتني است که طالبي حاوي مقدار زيادي از مواد مغذي است که مصرف آن براي سلامتي بدن مهم است. اين ميوه سرشار از کربوهيدراتها (قند)، پروتئين و آب بوده و ويتامينها در طالبي شامل ويتامين A، بتاکاروتن، ويتامين B۱، ويتامين B۲، ويتامين B۶، ويتامين B۹، ويتامين C و ويتامين K است. ارزش معدني اين ميوه شامل پتاسيم، کلسيم، آهن، منيزيم، فسفر و روي است.
در ضمن صد گرم از طالبي صرفا شامل ۳۴ کالري بوده و علاوه برا آن، اين ميوه براي رژيم غذايي کاهش وزن مناسب است.