نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

مانع جذب ویتامین‌ها و املاح معدنی غذا‌ها نشویم!

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
مانع جذب ویتامین‌ها و املاح معدنی غذا‌ها نشویم!

صدا و سيما/ حتي اگر به سراغ انتخاب سالم‌ترين گزينه‌هاي غذايي برويد، بدون در نظر گرفتن نحوه صحيح مصرف آنها، نمي‌توانيد از همه فوايد و مواد مغذي موجود در آن‌ها بهره‌مند شويد.
چند نمونه از بزرگترين اشتباهات که مي‌توانند مانع جذب ويتامين‌ها و املاح معدني در غذا‌ها شوند، از اين قرارند:

غلات کامل: غلات کامل و حاوي سبوس مانند انواع لوبيا، حاوي آنتي اکسيدان‌هايي به نام فيتات هستند که به ويتامين‌ها و مواد معدني در غذا‌ها متصل مي‌شود و از جذب آن‌ها جلوگيري مي‌کند. پس هميشه اين غلات را قبل از مصرف در آب قرار دهيد و بگذاريد مدتي سپري شود تا فيتات موجود در آن‌ها از بين برود.

ماست: ماست حاوي آب است که البته خيلي‌ها راغب به مصرف آن نيستند. اين در حالي است که اين مايع حاوي پروتئين، ويتامين ب ۱۲ و فسفر است. پس ماست را با آب موجود در آن مخلوط کنيد و از حرارت دادن آن با غذا‌ها نيز اجتناب نماييد، چون باکتري‌هاي مفيد موجود در آن، در اثر حرارت از بين مي‌روند.

گوجه فرنگي: ليکوپن موجود در گوجه فرنگي ضد سرطان و ضد بيماري‌هاي قلبي است، اما بهتر است براي بهره بردن از اين فوايد، گوجه فرنگي را بپزيد.

مارچوبه: اين سبزي ارزشمند را آب پز نکنيد. اين کار باعث خارج شدن ويتامين ث موجود در مارچوبه مي‌شود. بهتر است اين سبزي را بخارپز و در نهايت کبابي کنيد. آب مارچوبه را که بخارپز شده، دور نريزيد و از آن براي تهيه سوپ و سس استفاده کنيد تا از ويتامين‌ها و مواد معدني موجود در آن بهره ببريد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره