نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

مصرف بی‌رویه دانه‌های آفتابگردان چه خطراتی دارد؟

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
مصرف بی‌رویه دانه‌های آفتابگردان چه خطراتی دارد؟

باشگاه خبرنگاران/ يک متخصص غدد درون‌ريز، نسبت به مصرف بي‌رويه دانه‌هاي آفتابگردان هشدار داد.

تاتيانا بوچارووا گفت: دانه‌هاي آفتابگردان حاوي درصد بالايي از چربي هستند. هر ۱۰۰ گرم دانه آفتابگردان، حاوي بيش از ۵۰ گرم چربي است؛ بنابراين اگر از زخم و التهاب معده رنج مي‌بريد، از مصرف مداوم اين دانه‌ها خودداري کنيد.

تاتيانا افزود: اين ميزان از کالري، مشابه شکلات است و تنها به افزايش وزن شما منجر مي‌شود.

اين پزشک ادامه داد: خلاف برخي اطلاعات نادرست، مصرف دانه‌هاي آفتابگردان به ميزان متعادل، باعث آپانديسيت نمي‌شود.

او توصيه کرد: مصرف مقدار کم دانه آفتابگردان هيچ ضرري براي سلامتي ندارد. هرچند نبايد اين دانه‌ها را تفت داد، چرا که دانه‌هاي تفت داده شده، باعث تجمع نوعي ماده سرطان‌زا در بدن مي‌شوند.

به گفته اين متخصص غدد مصرف دانه‌هاي آفتابگردان به ميزان کافي براي سلامتي مفيد است. اين دانه‌ها، حاوي مقادير زيادي فيبر، ويتامين‌هاي گروه B، A، E و منيزيم هستند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره