مواد غذایی که نباید پس از انبه مصرف کنید

باشگاه خبرنگاران/ يکي از ميوههاي بسيار خوشمزه در فصل تابستان انبه است. انبه ميوه ملي کشور هند و پاکستان بوده و سالانه ميليونها نفر از آن در اين دو کشور برداشت ميشود. تنها در هند ۱۵۰۰ مدل مختلف انبه کشت ميشود.
انبه به صورت ترشي، آب ميوه خنک، سالاد و نيز به صورت ميوه رسيده مورد استفاده قرار ميگيرد. انبه يکي از ميوههاي مغذي است که داراي سطح بالايي از ويتامين C، A، B۶، و نيز فيبر، مس، پتاسيم، و منيزيم است.
گرچه انبه داراي خواص زيادي است، اما کمتر کسي به اين نکته توجه دارد که آن را نبايد با برخي مواد غذايي ديگر مصرف کند. در واقع تداخل غذايي انبه با برخي مواد ديگر ميتواند براي سلامتي انسان مضر باشد. متخصصان تاکيد دارند انبه را نبايد با پنج گزينه ذيل مصرف کنيد:
۱- آب: مصرف آب پس از خوردن انبه عوارض جدي براي بدن دارد. اين موضوع ميتواند باعث دل درد، اسيدي شدن معده، و نيز نفخ شکم شود. توصيه ميشود ۹۰ دقيقه پس از مصرف انبه به صورت جرعه جرعه آب بنوشيد.
۲- داهي: داهي يک ماست سنتي در هند است. برخي افراد علاقه دارند که اين ماست سنتي را با انبه به عنوان دسر مصرف کنند. فارغ از مزه عجيب اين دسر، بايد بدانيد مصرف آن باعث سرد و گرم شدن بدن ميشود و بسيار مضر است. اين موضوع ميتواند باعث بروز مشکلات پوستي شده و نيز ترکيب آن براي بدن سمي است.
۳- کدو: پس از انبه بايد به طور جدي از خوردن کدو اجتناب کنيد. اين موضوع ميتواند باعث بروز حالت تهوع، استفراغ، و مشکلات تنفسي در فرد شود.
۴- غذاهاي تند: خوردن غذاهاي تند پس از مصرف انبه باعث بيماريهاي گوارشي ميشود و تاثيرات مخربي بر روي پوست خواهد داشت. اين موضوع ميتواند باعث بروز آکنه بر روي پوست شود.
۵- نوشيدنيهاي سرد: تحقيقات دانشمندان هندي نشان داده است مصرف نوشيدنيهاي سرد پس از مصرف انبه ميتواند براي بدن مضر باشد. نوشيدنيهاي خنک موجود در بازار داراي حجم قابل توجهي شکر بوده و انبه نيز به طور طبيعي داراي شکر است. اين موضوع ميتواند افزايش سريع قند خون به ويژه در افراد مبتلا به ديابت را درپي داشته باشد.
توصيه ميشود انبه را در ميانه روز و به عنوان ميان وعده مصرف کنيد. انبه نارس ميتواند باعث بروز مشکلات گوارشي شود. از اين رو، از رسيده بودن انبه پيش از مصرف آگاهي پيدا کنيد.