باشگاه خبرنگاران/ به گزارش اسپوتنيک، يک پزشک بيمارستان باليني شهر وينوگرادوف، درباره مصرف هندوانه مي گويد؛ هندوانه حاوي بسياري از مواد مفيد است: ويتامين‌هاي گروه‌هاي A و C، B۶، عناصر غذايي گياهي، منيزيم، کلسيم، سديم و فسفر است. عنصر مغذي فسفر به دوباره پر کردن مايعات بدن و تنظيم دماي بدن کمک مي‌کند.

اين متخصص همچنين اشاره کرد که هندوانه نه تنها تشنگي را برطرف مي‌کند، بلکه گرسنگي را نيز به خوبي برطرف مي‌کند. علاوه بر اين، هندوانه تأثير مثبتي بر روي سيستم قلبي عروقي و فشار خون دارد، سموم را از بدن دفع مي‌کند.

با وجود بسياري از خواص مفيد، براي برخي بيماري‌ها، هندوانه مجاز نيست، به مقدار بسيار محدود بايد خورد.

شاراپووا گفت: "ما پزشکان، به افراد مبتلا به اسهال، التهاب مثانه، تصلب شرايين، آدنوم پروستات توصيه مي‌کنيم که هندوانه را به مقدار محدود بخورند. در صورت آسيب شناسي قلبي عروق، خوردن زياد هندوانه توصيه نمي‌شود. "

او تأکيد کرد که بهتر است هندوانه قبل از ناهار، ۲۰۰-۳۰۰ گرم در روز مصرف شود. در عين حال خوردن هندوانه در کنار ساير محصولات توصيه نمي‌شود. از سوي ديگر هندوانه بي کيفيت مي‌تواند منجر به مسموميت شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar