نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
سلامت

کرونا/ عوارض "نوبتِ دوم" واکسن کرونا به اندازه سری اول است؟

منبع
بروزرسانی
کرونا/ عوارض "نوبتِ دوم" واکسن کرونا به اندازه سری اول است؟

فرتاک نيوز/ دکتر فيض الله منصوري در گفت و گويي، با بيان اينکه تزريق هر نوع واکسني با عوارض همراه است، گفت: واکسن کرونا همه به همين صورت است و تزريق آن مي تواند عوارضي در افراد ايجاد کند.
وي افزود: عمده اين عوارض بصورت خفيف تا متوسط است و مواردي مانند تب، لرز و کوفتگي بدن را شامل مي شود که پس از يک يا دو روز بصورت کامل از بين مي رود.

منصوري با بيان اينکه عمدتا عوارض واکسن کرونا در نوبت اول تزريق خود را نشان مي دهد، گفت: در نوبت اول به دليل اينکه سيستم ايمني بدن در برابر واکسن واکنش نشان داده و اقدام به توليد پادتن مي کند، ممکن است شاهد بروز عوارض خفيف تا متوسطي مانند حالت سرماخوردگي باشيم.
وي افزود: در نوبت دوم شدت عوارض بسيار کمتر است و عملا در نوبت دوم عوارض چنداني مشاهده نمي شود.

اين متخصص بيماريهاي عفوني خاطرنشان کرد: کساني که در نوبت اول دچار عوارض خفيف تا متوسط شده اند مي توانند با خيال راحت براي تزريق نوبت دوم واکسن اقدام کنند.
منصوري گفت: در اين بين افرادي که در نوبت اول تزريق عوارض شديد را تجربه کرده اند حتما بايد پيش از تزريق نوبت دوم واکسن، پزشک معالج خود را در جريان قرار دهند.
وي افزود: اين افراد هنگام مراجعه به مراکز واکسيناسيون بايد پزشک مرکز را نسبت به تجربه اي که در نوبت اول تزريق واکسن داشته اند در جريان بگذارند و تصميم گيري درخصوص تزريق نوبت دوم را به پزشک بسپارند.
اين متخصص بيماري هاي عفوني خاطرنشان کرد: خوشبختانه تاکنون عوارض واکسن کرونا در حد خفيف تا متوسط بوده و هنوز با مورد شديدي از عوارض اين واکسن برخورد نکرده ايم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره