نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
سلامت

تاثیر مصرف زیاد پروتئین حیوانی در ابتلا به سرطان  

منبع
مجله پزشکي دکتر سلام
بروزرسانی
تاثیر مصرف زیاد پروتئین حیوانی در ابتلا به سرطان  

مجله پزشکي دکتر سلام/اگر شما هم جزو کساني هستيد که علاقه زيادي به خوردن غذاهاي پروتئيني مخصوصا پروتئين حيواني داريد، بهتر است بدانيد محققان در پژوهش هاي خود متوجه شده اند که استفاده زياد از پروتئين هاي حيواني باعث افزايش ابتلا به سرطان مي شود. در اين مقاله از دکتر سلام به مضرات پروتئين هاي حيواني پرداخته ايم. با ما همراه شويد.طبق يک مطالعه جديد، مصرف بيش از اندازه پروتئين هاي حيواني در ميانسالي مي تواند ريسک مرگ ناشي از سرطان را تا ۴ درصد افزايش دهد. به گفته محققان، در صورت مصرف گوشت زياد، علاوه بر سرطان ، افراد علاقمند به مصرف گوشت ۷۴ درصد بيشتر از سايرين در معرض مرگ به هر علتي هستند و احتمال مرگ ناشي از ديابت در آنها چندين برابر خواهد بود .
حتي اگر شما به ميزان متوسط گوشت مصرف مي کنيد ، همچنان سه برابر بيشتر از افرادي که کمتر از ۱۰ درصد کالري شان را از پروتئين تامين مي کنند، در معرض مرگ ناشي از سرطان قرار داريد.

در يک مطالعه، محققان دانشگاه کاليفرنياي جنوبي ۶۳۱۸ فرد بالاي ۵۰ سال را مورد مطالعه قرار دادند.

طبق اين مطالعه، به طورميانگين يک فرد بايد در حدود ۰.۸ گرم پروتئين به ازاي هر کيلوگرم از وزن بدنش مصرف کند. يعني فردي با وزن حدود ۷۳ کيلوگرم نبايد بيش از ۶۰ گرم پروتئين در روز مصرف کند. با در نظر گفتن اين موضوع، يک فنجان سينه مرغ حاوي ۴۳ گرم پروتئين است. حال اگر گوشت قرمز هم در وعده هاي غذايي تان مصرف مي کنيد، به مراتب پروتئين بيشتري مصرف مي کنيد.


 
افزايش احتمال سرطان با مصرف زياد گوشت سرخ کرده و کبابي
همچنين خوردن مقدار زيادي گوشت قرمز به خصوص اگر بيش از حد سرخ يا کباب شده باشد خطر سرطان مثانه را افزايش مي دهد. تحقيقات نشان مي دهد که سرخ کردن و کباب کردن گوشت قرمز به حدي که سطح آن کمي بسوزد مي تواند مواد شيميايي سرطان زا توليد کند.

اين مطالعه نشان داد که احتمال ابتلا به سرطان مثانه در افرادي که گوشت قرمز به شدت سرخ شده يا کباب شده، بخشي از رژيم غذايي آنها بود دو برابر کساني است که گوشت قرمز کم سرخ يا کباب شده، مصرف مي کنند. براساس مطالعات حتي گوشت مرغ و ماهي نيز وقتي سرخ شده باشد، احتمال ابتلا به سرطان را به طول قابل توجهي بالا مي برد.

به همين دليل است که توصيه مي شود مردم مصرف گوشت قرمز را به 500 گرم وزن گوشت پخته شده در هفته محدود کنند و به طور کلي از خوردن گوشت پردازش شده پرهيز کنند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره