ايمنا/ روغن دارچين از خراب شدن ميو ها پس از برداشت جلوگيري کرده و طول عمر آنها را به ۲۸ روز افزايش مي دهد.
تقريبا يک سوم از مواد غذايي که در جهان توليد مي شود خراب شده و يا از بين مي رود. حال اگر ما بتوانيم اين توده عظيم مواد غذايي را به کالري تبديل کنيم يک چهارم مشکل غذا در جهان حل مي شود. اين در حالي است که روش هاي جديد عمر ميوه جات و سبزيجات را افزايش مي دهد و ميزان اتلاف آنها را به حداقل مي رساند. يکي از روش هاي کاهش اتلاف مواد غذايي فرآيند هاي کشاورزي پس از برداشت (postharvest) است که باعث مي شود بدون از دست دادن مواد مغذي، عمر نگهداري غذاها بيشتر شود. در اين صورت غذاهاي توليد شده در کشورهاي در حال توسعه بهينه سازي مي شود. همچنين تکنيک هاي کشاورزي پس از برداشت با محيط زيست سازگار است و روش غير سمي محسوب مي شود. علاوه بر اين استفاده از مواد طبيعي تجزيه پذير جايگزين مناسبي براي مواد شيميايي مصنوعي محسوب مي شود و براي نگهداري ميوه ها و حفظ کيفيت آنها بسيار مفيد است. از ميان اين مواد مي توان به ترکيب چيتوسان (Chitosan) که از پوست خرچنگ و ساير سخت پوستان به دست مي آيد اشاره کرد. اين محصول براي ميوه عنبه به کار رفته و باعث تازه نگه داشتن آن مي شود. همچنين در صورتي که چيتوسان با صمغ عربي ترکيب شود فرآيند رسيده شدن ميوه را به تاخير مي رسد. صمغ عربي به تنهايي باعث افزايش کيفيت گوجه فرنگي پس از برداشت مي شود. از ديگر مواد نگهدارنده طبيعي مي توان به روغن دارچين اشاره کرد که از خراب شدن ميو ها پس از برداشت جلوگيري کرده و طول عمر آنها را به ۲۸ روز افزايش مي دهد.