اثر عجیب کاکائو بر بیماری قلبی
مهر/مطالعات نشان داد کاکائو سرشار از فلاوانول ها است و مصرف آن مي تواند خطر بيماري قلبي را کاهش دهد.
بيماريهاي قلبي يکي از شايعترين علل مرگ و مير در سراسر جهان است. نتايج يک مطالعه جديد نشان ميدهد که چگونه يک درمان شيرين و شگفت انگيز ميتواند به کاهش خطر اين بيماري کمک کند.
کاکائو حاوي آنتي اکسيدان هاي قوي است که از سلولها در برابر آسيب محافظت ميکند و ميتواند خطر بيماريهاي قلبي را کاهش دهد.
در اين مطالعه، محققان بيمارستان بريگهام و زنان و مرکز تحقيقات سرطان فرويد هاچينسون بوستون، دادههاي ۲۱,۴۴۴ زن و مرد را بررسي کردند و به مطالعه نحوه تأثير عصاره کاکائو بر سلامت قلب پرداختند.
دکتر «يانبين دانگ»، سرپرست تيم تحقيق گفت: «محصولات کاکائو با افزايش تقاضا و افزايش علاقه به پتانسيل ضدپيري تبديل به يک خوراکي پرمصرف شده است.»
فلاوانول ها، آنتي اکسيدان هايي هستند که به خاطر واکنش ضدالتهابي قوي شأن شناخته ميشوند و دانههاي کاکائو منبع خوبي از اين آنتي اکسيدانها هستند.
تحقيقات نشان ميدهد که مصرف بيشتر فلاونوئيدهاي رژيمي با خطر کمتر بيماري قلبي عروقي مرتبط است.
شکلات تلخ داراي فلاونوئيدهاي زيادي است، به ويژه يک زيرگروه به نام فلاوانول که با کاهش خطر بيماريهاي قلبي مرتبط است.
برخي مطالعات نشان ميدهند که مصرف شکلات يا کاکائو با کاهش مقاومت به انسولين و فشار خون بالا در بزرگسالان ارتباط دارد.
فرضيه اين مطالعه اين است که مکمل کاکائو موجب کاهش پيري و التهاب اپي ژنتيکي ميشود و در نتيجه خطر ابتلاء به بيماريهاي قلبي عروقي را کاهش ميدهد.
شکلات تلخ به طور خاص به دليل مزاياي سلامتي خود به عنوان منبع طبيعي و خوب آنتي اکسيدانها و همچنين آهن، مس و ساير عناصر مفيد براي قلب و سلامت مورد توجه قرار گرفته است.
به گفته دکتر دانگ: «خوردن شکلات در حد اعتدال، باعث کاهش کلسترول، فشار خون، زوال شناختي و افزايش واکنش ايمني به مهاجمان مانند ويروس کرونا ميشود.»
به گفته محققان، براي افراد چاق مبتلا به بيماري کبد چرب، مصرف پودر کاکائو مفيد است.