خراسان/ پیاز ویتامین‌ و مواد معدنی، فیبر و بسیاری از مواد مغذی را داراست و به دلیل ترکیب شیمیایی منحصر به فرد خود، فرایند‌های التهابی را سرکوب می‌کند اما بعضی از افراد نباید پیاز مصرف کنند زیرا مشکلات گوارشی شان تشدید می شود.«ناتالیا نفدووا»، متخصص تغذیه روسیه معتقد است افرادی که سندروم روده تحریک پذیر و ورم معده دارند نباید پیاز مصرف کنند. پیاز ویتامین C، ویتامین B و فیبر دارد، بسیاری از مواد گیاهی از جمله فلاونوئیدها که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می‌کنند در پیاز وجود دارد. این مواد باعث کاهش و سرکوب فرایند‌های التهابی در بدن می‌شود و می تواند مانع از بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و انکولوژی شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar