آخرین خبر/ افرادی که بعد از کرونا پس از هر وعده غذایی دلپیچه میگیرن چیکار کنن ؟
ترکیبی از پودر زیره سبز و نبات به نسبت مساوی رو درست کنید و در یخچال نگهداری کنید و حدود ۲۰ دقیقه بعد از هر وعده غذایی یه قاشق چایی خوری از این ترکیب رو به همراه کمی آب میل کنید ؛ از غذاهایی مثل الویه ، پوره سیب زمینی ، ماکارونی ، لازانیا ، آش رشته ، حلیم ، کله پاچه و غذا های سنگین پرهیز کنید ؛ انواع خورشت های ایرانی بجز قیمه که چند تا جز داره که ممکنه برای معده خوب نباشه و انواع قاطی پلوها مثل ماش پلو ، نخود پلو ، گشنیز پلو خیلی خیلی مهمه که توی دورهٔ بعد از کرونا استفاده کنید
از مرباهای مقوی معده مثل مربا سیب ، به ، بالنگ ، هویج ، پوست پسته ، پوست پرتقال ، عسل ، شیره انگور و گاهی از زردهٔ تخم عسلی هم استفاده کنید

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar