خراسان/ جنین به بو و مزه موادغذایی که مادر در دوران بارداری می خورد، واکنش نشان می دهد، محققان معتقدند تغذیه مادر بر عادات غذایی آینده کودک هم تاثیرگذار است .دانشمندان برای اولین بار شواهدی ثبت کرده‌اند حاکی از این که نوزادان در مرحله جنینی در بطن مادر واکنش‌های متفاوتی به بو و طعم‌های مختلف نشان می‌دهند.
کارشناسانی از دانشگاه دورهام با تهیه و بررسی تصاویر سونوگرافی چهار بعدی از ۱۰۰ زن باردار، نوع واکنش جنین‌ها را بررسی کردند.
این بررسی نشان داد که جنین برای مثال، نسبت به طعم هویج بیشتر با چهره خندان اما به طعم کلم با حالت ناراحتی و گریه واکنش نشان می‌دهد.
آزمایشگاه تحقیقات جنینی دانشگاه دورهام می‌گوید که یافته‌های این تحقیق می‌تواند به افزایش شناخت درباره نحوه رشد و تکامل گیرنده‌های طعم و بو کمک کند.
این محققان همچنین می‌گویندکه  تغذیه مادران در دوران بارداری بر ترجیحات تغذیه‌ای کودکان در آینده تاثیرگذار است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar