نماد آخرین خبر

تغذیه/ مواد غذایی برای جلوگیری از کم آب شدن بدن

منبع
زيست نيوز
بروزرسانی
تغذیه/ مواد غذایی برای جلوگیری از کم آب شدن بدن
زيست نيوز/ کارشناسان تغذيه توصيه مي کنند 15 ميوه را براي هيدراته نگه داشتن بدن دريابيد. اين 15 ماده غذايي داراي آب بالا و پر شده با مواد مغذي و به طور طبيعي حاوي کالري کم مي باشد با توجه به قانون قديمي از انگشت شست، شما بايد هشت ليوان آب در هر روز بنوشيد و برخي از کارشناسان حتي آب بيشتري را توصيه مي کنند که مي تواند مانند يک وظيفه دلهره آور در برخي از روزها به نظر برسد شما لازم نيست که به همه آب بنوشيد تقريبا 20٪ از مصرف آب روزانه ما از غذاهاي جامد، به خصوص از ميوه ها و سبزيجات فراهم مي شود. 1 - خيار محتواي آب: 96.7٪ اين گياهي تابستاني است که داراي بالاترين مقدار آب از تمامي مواد غذايي جامد است در سالاد به صورت قطعه قطعه استفاده مي شود. اگر مي خواهيد قدرت مرطوب کنندگي خيار را بيشترکنيد سعي کنيد آن را با ماست بدون چربي، نعناع و مکعب هاي يخ ساخته شده با سوپ خيار ترکيب کنيد. سوپ هميشه مرطوب است اما شما ممکن است بخواهيد چيزي گرم در فصل تابستان بخوريد سوپ خيار سرد است و از سوي ديگر، در هر زمان از سال با طراوت و خوشمزه است. 2 - کاهو محتواي آب : 95.6٪ يک فنجان کاهو حاوي: 10 کالري، 0 گرم چربي، 1 گرم پروتئين، 2 گرم کربوهيدرات (1 فيبر رژيم غذايي)، 7 درصد از ويتامين A، 3 درصد از ويتامين C، 1 درصد از کلسيم و 2 درصد از آهن است همچنين حاوي مقدار بسيار کم از پتاسيم، فولات، ويتامين K، منيزيم و فسفر است. و با حدود 96 درصد آب براي رفع تشنگي مفيد است. 3 - کرفس محتواي آب : 95.4٪ اين افسانه در مورد کرفس با کالري منفي کاملا درست نيست، اما مانند تمام مواد غذايي که داراي آب بالا است، کرفس کالري بسيار کمي (فقط 6 کالري) در هر ساقه دارد و داراي فيبر و آب است و با خوردن ان شما احساس سيري مي کنيد و اشتهاي شما را مهار مي کند. اين گياهي بسيار سبک وزن و کوتاه است کرفس حاوي فولات و ويتامين هاي A، C و K و محتواي آب بالا است کرفس اسيد معده را خنثي مي کند و اغلب به عنوان يک درمان طبيعي براي سوزش معده و بازگشت اسيد به مري توصيه مي شود. 4 - تربچه محتواي آب: 95.3٪ اين سبزيجات ريشه اي داراي طراوت هستند و بايد در فصل بهار به طور ثابت و در سالاد فصل تابستان استفاده کنيد. آنها تند و شيرين عطر و طعم و رنگ متفاوت دارند و در بسته بندي هاي کوچک و مهم تر از آنها با آنتي اکسيدان ها مانند کاتچين ( که در چاي سبز يافت مي شود ) پر شده است. بافت ترد تربچه در سالاد کلم براي تابستان بدون سس مايونز مورد نياز است. سالاد ترکيبي از ( تربچه و کلم و هويج خرد شده ، نخود فرنگي، فندق خرد شده، جعفري، آب ليمو، روغن زيتون، نمک، و فلفل ) است. 5 - گوجه فرنگي محتواي آب: 94.5٪ گوجه فرنگي کمي درشتتر خرد شده هميشه يک عامل اصلي از سالاد، سس و ساندويچ است اما گونه هاي شيرين گيلاس و انگور را که يک ميان وعده آبدار بسيار عالي هستند فراموش نکنيد. آنها اگر با برخي از آجيل و يا مقداري پنير کم سديم خورده شوند عطر و طعم خوبي پيدا مي کنند. 6 - فلفل سبز محتواي آب: 93.9٪ فلفل دلمه اي از هر گونه داراي محتواي آب بالا است فقط لبه بيروني گونه هاي فلفل قرمز و زرد ( که در حدود 92٪ آب است ) و بر خلاف باور عموم، فلفل سبز حاوي آنتي اکسيدان ها مي باشد قبل از صرف شام و يا اواخر شب فلفل ميان وعده خوبي است. 7 - گل کلم محتواي آب: 92.1٪ علاوه بر داشتن مقدار زيادي از آب، داراي ويتامين ها و مواد مغذي گياهي است که براي کمک به کاهش کلسترول و مبارزه با سرطان، از جمله سرطان سينه موثر است در يک مطالعه در سال 2012 توسط محققان دانشگاه واندربيلت روي بيمار مبتلا به سرطان پستان نشان داده است که خوردن سبزيجات کلم، شبيه به گل کلم با خطر مرگ ناشي از بيماري يا عود کمتر همراه است. 8 - هندوانه محتواي آب: 91.5٪ اين کاملا واضح است که هندوانه پر از آب خوب است اما اين هندوانه آبدار نيز داراي منابع غني از ليکوپن و يک آنتي اکسيدان ضد سرطان موجود در ميوه ها و سبزيجات قرمز مي باشد. در واقع، هندوانه حاوي ليکوپن بيشتر از گوجه فرنگي خام ا ست، حدود 12 ميلي گرم در هر قاچ گوه اي هندوانه، در مقابل 3 ميلي گرم در يک گوجه فرنگي متوسط است. هندوانه در تابستان ميوه خوبي است. 9 - اسفناج محتواي آب: 91.4٪ آب کاهو ممکن است مقدار آب بالاتري داشته باشد اما اسفناج معمولا در شريط کلي بهتر است. برگ اسفناج خام در ساندويچ يا سالاد تقريبا به همان اندازه هيدراتاسيون فراهم مي کند اسفناج سرشار از لوتئين، پتاسيم، فيبر و فولات بالا است و فقط يک فنجان برگ خام اسفناج حاوي 15 درصد از مصرف روزانه ويتامين E و يک آنتي اکسيدان مهم براي مبارزه با مولکول هاي مخرب به نام عنوان راديکال هاي آزاد است. 10 - ميوه ستاره محتواي آب: 91.4٪ آب اين ميوه هاي گرمسيري، همچنين به عنوان کارامبولا شناخته شده است، داراي گونه هاي شيرين و ترش و بافت آبدار شبيه به آناناس است از آن در سالاد ميوه يا به عنوان چاشني خوراکي در تابستان استفاده مي شود اين ميوه سرشار از آنتي اکسيدان ها، به ويژه اپيکاتچين است اين ترکيب براي قلب سالم در شکلات تيره و چاي سبز نيز يافت مي شود. افراد مبتلا به مشکلات کليوي به دليل سطح بالاي اسيد اگزاليک، بايد از خوردن ميوه ستاره اجتناب کنند. 11 - توت فرنگي محتواي آب: 91.0٪ همه انواع توت ها غذاهاي خوب براي هيدراتاسيون هستند اما آب توت فرنگي قرمز آبدار بهترين نوع از اين گروه است. تمشک و زغال اخته هر دو در حدود 85٪ آب دارند در حالي که تمشک به تنها اندکي بيشتر88.2٪ آب دارد. 12 - کلم بروکلي محتواي آب: 90.7٪ کلم بروکلي مانند گل کلم خام به سالاد اضافه مي شود موقع خوردن، صداي خرد شدن يا شبيه چيزي در زير دندان و رضايت بخش است داراي مقدار زيادي فيبر، پتاسيم، ويتامين A، ويتامين Cاست کلم بروکلي تنها سبزيجات کلم ( يک دسته بندي که شامل کلم و کلم پيچ و اضافه کردن گل کلم ) و داراي مقدار قابل توجهي از سولفورافن، يک ترکيب قوي که باعث افزايش آنزيم هاي محافظ بدن و سبب خارج کردن گرگرفتگي مواد شيميايي سرطان زا است. 13 - گريپ فروت محتواي آب: 90.5٪ اين ميوه آبدار، از ميوه هاي خانواده مرکبات تند است و تحقيقات نشان مي دهد که مي تواند سبب کاهش کلسترول و کوچک کردن دور کمر شود در يک مطالعه، افرادي که يک گريپ فروت در يک روز خوردند کلسترول بد (LDL ) 15.5٪ کاهش و تري گليسيريد خود را 27 درصد کاهش داد. از سوي ديگر خوردن نيمي از يک گريپ فروت ( حدود 40 کالري ) قبل از هر وعده غذايي به افراد رژيمي کمک کرده تا در حدود بيش از سه و نيم پوند در 12 هفته وزن از دست بدهند محققان مي گويند که ترکيبات در اين ميوه به سوخت چربي و تثبيت قند خون کمک کرده و در نتيجه سبب کاهش هوس مي شود. 14 - هويج محتواي آب: 90.4٪ هويج يک سبزي ريشه اي سرشار از ويتامين است. شما مي توانيد هويج را در انواع رنگ ها در کنار رنگ نارنجي سنتي از جمله زرد، قرمز و بنفش پيدا کنيد. هويج را مي توان خام يا پخته و يا در آب و يا مخلوط مصرف و لذت برد. اين سبزي مغذي خواص درماني بسياري را فراهم مي کند. هويج کوچک اندازه حاوي آب بيشتر از هويج بزرگ است آب هويج بسيار سالم است و ارزش غذايي زيادي دارد. هويج متوسط داراي 25 کالري، 6 گرم کربوهيدرات، 2 گرم فيبر گياهي، يک منبع عالي از ويتامين A است بيش از 200 درصد نياز روزانه ويتامين A فقط با خوردن يک هويج فراهم مي شود. 15 - طالبي محتواي آب: 90.2٪ اين خربزه شاداب مقدار کمي کالري فراهم مي کند درنتيجه حاصل تغذيه اي بزرگ است. حدود يک چهارم از يک طالبي، حاوي تنها 50 کالري و 100٪ جذب توصيه شده روزانه از ويتامين هاي A و C را ارائه مي دهد.