نماد آخرین خبر

آشپزی/سوپ کدو حلوایی

منبع
بروزرسانی
آشپزی/سوپ کدو حلوایی
سيمرغ: با کدو حلوايي، سوپ‌هاي متنوعي مي‌توان درست کرد ولي اين سوپ که در کشورهاي مديترانه‌اي آن را با زيره سبز، سير و زنجبيل طعم‌دار مي‌کنند، مزه متفاوت و خاصي دارد. در ضمن باتوجه به اينکه معمولا اين سوپ را به‌ طور سنتي در قابلمه‌هاي سراميکي مي‌پزند، مدت زمان طولاني‌اي براي پخت سنتي آن نياز است. مواد لازم براي 4 نفر : کدو حلوايي : 900 گرم ( پوست بکنيد و تخم‌هاي داخل آن را خارج کنيد ) روغن زيتون : 2 قاشق سوپ‌خوري تره فرنگي : 2 عدد ( خرد شود ) سير : يک حبه ( رنده شود ) زنجبيل تازه : يک قاشق چاي‌خوري رنده شده آب مرغ : 3 پيمانه نمک و فلفل : به ميزان لازم ماست : 4 قاشق سوپ‌خوري روغن : به مقدار لازم گشنيز : چند برگ براي تزئين طرز تهيه : با استفاده از يک چاقوي تيز، کدو حلوايي پوست‌گرفته شده را به قطعات بزرگ خرد کنيد، سپس آنها را در قابلمه‌اي حاوي مقداري آب ريخته و روي شعله اجاق‌گاز بپزيد. کمي روغن در تابه بريزيد و سير و تره‌فرنگي خردشده را در آن تفت دهيد، سپس شعله را کم کنيد تا با حرارت ملايم بپزد. زنجبيل و زيره سبز را به سير و تره‌فرنگي سرخ‌شده اضافه کنيد و چند دقيقه همراه آنها تفت دهيد. سپس اين مخلوط را به قابلمه حاوي کدوحلوايي نيم‌پز شده منتقل کنيد. پس از آن، آب مرغ را اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنيد. در قابلمه را بگذاريد و شعله اجاق‌گاز را کم کنيد. پخت اين سوپ معمولا 4 تا 5 ساعت طول مي‌کشد. وقتي سوپ پخته شد، آن را در دستگاه غذاساز يا خردکن بريزيد تا به مايه‌اي صاف و يکنواخت تبديل شود، سپس دوباره مواد را به قابلمه برگردانيد و براي يک ساعت ديگر روي اجاق‌گاز حرارت دهيد. در پايان ماست را روي سوپ ريخته و با چند برگ گشنيز آن را تزئين کنيد. نکته يک : اگر مي‌خواهيد اين سوپ با سرعت بيشتري آماده شود، از ديگ زودپز استفاده کنيد. نکته دو : درصورتي که غلظت سوپ در اثر حرارت در مدت زمان طولاني، زياد شد، آن را با اضافه‌کردن کمي آب جوشيده رقيق‌تر کنيد.