سايت چي بپزم؟: سمبوسه يک نوع غذاي خميري هست که تقريبا درهمه جاي دنيا سرو ميشه ، اصل اين غذا ايرانيه و کلمه " سنبوسه "به معني هرچيز مثلثي شکل هست ، به مرور تغيير شکل يافته و امروزه مردم به اسم سمبوسه ميشناسن.
سنبوسه را درزبان انگليسي و آلماني Samosa ، درزبان فرانسه Samoussa و درزبان عربي "السنبوسة" ميگن.
سنبوسه درانواع بسيار متفاوتي تهيه ميشه ، سنبوسه بندري يکي ازسنبوسه هاي رايج درايرانه که به تندي مشهوره ، هرچند بهتره اين غذا با خميرسنبوسه درست بسه اما با نون لواش هم ميشه اون رو تهيه کرد.
مواد لازم
سيب زميني آب پز رنده شده يا له شده : 2 عدد
جعفري تازه خرد شده : نصف ليوان
نمک و فلفل
فلفل سبز تند خرد شده : به ميزان دلخواه
نان لواش که به صورت مستطيل برش خورده : مقداري
روغن براي سرخ کردن : مقداري
طرزتهيه
سيب زميني ، نمک ، فلفل و جعفري رو خوب مخلوط کنيد.ازاين مخلوط داخل نون لواش گذاشته و به شکل زير تا بزنيد،بعد بچينيد تو ماهيتابه و سرخ کنيد،بزاريد تو صافي روغن اضافيش بره بعد سرو کنيد.