نماد آخرین خبر

آشپزی/سمبوسه بندری

منبع
بروزرسانی
آشپزی/سمبوسه بندری
سايت چي بپزم؟: سمبوسه يک نوع غذاي خميري هست که تقريبا درهمه جاي دنيا سرو ميشه ، اصل اين غذا ايرانيه و کلمه " سنبوسه "به معني هرچيز مثلثي شکل هست ، به مرور تغيير شکل يافته و امروزه مردم به اسم سمبوسه ميشناسن. سنبوسه را درزبان انگليسي و آلماني Samosa ، درزبان فرانسه Samoussa و درزبان عربي "السنبوسة" ميگن. سنبوسه درانواع بسيار متفاوتي تهيه ميشه ، سنبوسه بندري يکي ازسنبوسه هاي رايج درايرانه که به تندي مشهوره ، هرچند بهتره اين غذا با خميرسنبوسه درست بسه اما با نون لواش هم ميشه اون رو تهيه کرد. مواد لازم سيب زميني آب پز رنده شده يا له شده : 2 عدد جعفري تازه خرد شده : نصف ليوان نمک و فلفل فلفل سبز تند خرد شده : به ميزان دلخواه نان لواش که به صورت مستطيل برش خورده : مقداري روغن براي سرخ کردن : مقداري طرزتهيه سيب زميني ، نمک ، فلفل و جعفري رو خوب مخلوط کنيد.ازاين مخلوط داخل نون لواش گذاشته و به شکل زير تا بزنيد،بعد بچينيد تو ماهيتابه و سرخ کنيد،بزاريد تو صافي روغن اضافيش بره بعد سرو کنيد.