مواد لازم:
آرد - ۵ ليوان
پودرقند - 2.5ليوان به اضافه ۳قاشق غذاخوري
روغن جامد - يک ليوان
روغن مايع - يک چهارم ليوان
زنجبيل - ۲قاشق سوپ خوري
نسکافه - يک قاشق غذاخوري
کاکائو - يک قاشق غذاخوري پر
گردوي خرد شده - نصف پيمانه
طرز تهيه:
آرد را تفت دهيد و سپس روغن را به آرامي اضافه کنيد و تفت دادن را ادامه دهيد.
براي اين که رنگ حلوا تيره نشود وقتي بوي خامي آرد گرفته شد آن را از روي حرارت برداريد و 2.5 ليوان پودرقند را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. حدود يک ليوان از آرد را برداريد و با کاکائو و نسکافه و ۳قاشق پودرقند خوب مخلوط کنيد و به بقيه آرد، زنجبيل را اضافه و با هم مخلوط کنيد. سپس حلواي زنجبيل را در ظرف مناسبي بريزيد و سطح آن را صاف کنيد، سپس حلواي شکلاتي را روي آن پهن کرده و گردو را اضافه کنيد و کاملاً با قاشق سطح آن را صاف کنيد و بعد از سرد شدن برش بزنيد.