مواد مورد نياز :
کيک اسفنجي 2 تخم مرغي
ميوه هاي فصل
کرم پاتيسير
خامه فرم گرفته 150 گرم
ژله آگار
مراحل تهيه کيک اسفنجي 2 تخم مرغي :
مواد مورد نياز کيک اسفنجي :
آرد سفيد : 60 گرم
شکر : 25 گرم
بکينگ پودر : ½ قاشق چايخوري
نمک ميوه : ¼ قاشق چايخوري
وانيل : 1 پيمانه
آب جوش : 2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ : 2 عدد
طرز تهيه کيک اسفنجي :
ابتدا زرده و سفيده تخم مرغ را جدا کنيد.
زرده ها را به همراه شکر و وانيل با همزن بزنيد تا شکر حل شود سپس آب جوش را بيفزائيد ،همزن را خاموش کنيد.
سفيده هاي تخم مرغ را با همزن تميز ( که به زرده ها آغشته نباشد ) بزنيد تا پف کند و کاملا سفيد رنگ شود.
اکنون در چند مرحله کمي از آرد و بکينگ پودر و نمک ميوه و سفيده هاي کف شده را به مخلوط اضافه کنيد.
کف يک قالب گرد 25 سانتي متري را کاغذ بيندازيد و مواد کيک را در قالب ريخته و در فر 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد.
پس از اين مدت براي پخت کيک،زمان کوتاهي نيز براي خنک شدن کيک در نظر بگيريد،که در اين فاصله ميتوانيد کرم پاتيسير را تهيه کنيد.
مراحل تهيه کرم پاتيسير :
مواد مورد نياز کرم پاتيسير :
شير : 1 پيمانه
پودر نشاسته : 1 قاشق سوپخوري
کره : 50 گرم
شکر : 50 گر
وانيل : 1 پينچ
زرده تخم مرغ 1 عدد
طرز تهيه کرم پاتيسير :
در يک شير جوش پودر نشاسته و نيمي از شکر و شير سرد را بريزيد و روي حرارت ملايم هم بزنيد تا حالت کرم پيدا کند و غليظ شود.
سپس زرده تخم مرغ و وانيل و بقيه شکر را با همزن بزنيد تا کمي سبک شود و به کرم تغليظ شده اضافه کنيد.
پس از چند دقيقه که خامي زرده گرفته شد،از روي حرارت برداريد و تا داغ است کره رابيفزائيد.
کرم خنک شده را روي نان پيتزا ( کيک اسفنجي 2 تخم مرغي ) پهن کنيد و با کاردک سطح آن را صاف کنيد.
اطراف کرم را با شکوفه خامه فرم گرفته بپوشانيد و ميوه هاي دلخواه را روي سطح پيتزا بچينيد و در آخر آگار را روي ميوه ها بريزيد تا ميوه ها جلا و تازگي خود را حفظ کنند.
فرمول تهيه ژله آگار :
شکر : 150 گرم
آب : 1 ليوان
آگار : 1 قاشق چايخوري.
همه مواد را روي حرارت بگذاريد،وقتي جوشيد 3 دقيقه نيز بجوشد ،وقتي خنک شد روي ميوه ها بريزيد.