خراسان/ محققان آمريکايي دريافتند، کپساسين موجود در فلفل علاوه بر کاهش دادن احساس گرسنگي، مصرف انرژي را نيز بالا مي برد. به گزارش ديلي ميل، مصرف فلفل قرمز به خصوص در کنترل اشتها و سوزاندن کالري بسيار موثر است. تغييرات جزئي مانند افزودن فلفل قرمز به غذا به مرور مي تواند مفيد باشد. به خصوص اگر همراه با ورزش انجام شود. طي اين بررسي ۶هفته اي پودر فلفل قرمز که يکي از پرمصرف ترين ادويه هاي جهان است به برنامه غذايي ۲۵ داوطلب با وزن طبيعي افزوده شد در برنامه غذايي روزانه ۱۳نفر که به مصرف فلفل تمايل داشتند 1.8 گرم و در برنامه غذايي بقيه تنها 0.3 گرم پودر فلفل افزوده شد. به طور کلي مصرف فلفل قرمز دماي بدن را افزايش مي دهد و کالري بيشتري مي سوزاند.اين بررسي ها نيز نشان مي دهد، افرادي که به طور منظم فلفل مصرف نمي کنند با افزايش اشتها براي خوردن غذاهاي چرب، شور و شيرين روبه رو مي شوند.