نماد آخرین خبر

سلامت/ اگر تحمل خوردن شیر را ندارید این مطلب را بخوانید

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
سلامت/ اگر تحمل خوردن شیر را ندارید این مطلب را بخوانید
باشگاه خبرنگاران/ افرادي که به بيماري عدم تحمل ناپذيري لاکتوز دچارند بايد از شيرهاي پر چرب استفاده کنند و به شير خرما کاکائو اضافه کنند تا تحمل پذيري آنها بيشتر شود. احمد ساعتي متخصص تغذيه گفت: افرادي که با خوردن شير احساس انقباضات شديد و نفخ شکمي مي کنند و در نهايت دچار اسهال مي شوند به اين بيماري، عدم تحمل ناپذيري لاکتوز مي گويند. شير عمده ترين خوراکي بوده که داراي لاکتوز است. وي افزود: براي اينکه اين بيماران قادر به هضم لاکتوز کافي شوند مي توان از خوارکي هاي ديگر مثل پودينگ بستني شيريني جات خامه که داراي لاکتوز مي باشد استفاده کرد. وي عنوان کرد: بعضي از افراد که بعد از خوردن شير دچار حالت تهوع مي شوند با 200 گرم شير اين موضوع حل شدن است البته اين 200 گرم را يک جا مصرف نکنند و در نوبت صبح و عصر استفاده کنند بهتر است به دليل اينکه لاکتوز بسيار کمي در اين مقدار شير وجود دارد و فرد را اذيت نمي کند. وي به اين بيماران توصيه کرد:از شيرهاي پر چرب استفاده کنند و به شير خرما و کاکائو اضافه کنند تا تحمل پذيري بيشتر شود.