خراسان/ گريپ فروت، ميوه اي از ميوه هاي مرکباتي است که طعم تلخي دارد و در اواخر قرن هفدهم در «بارباردوز» کشف و در قرن هجدهم به فلوريدا منتقل شد. در اين مطلب از «ehow» به چند خاصيت از اين ميوه اشاره مي کنيم.
خوردن گريپ فروت قبل از خواب باعث مي شود خواب راحت تري داشته باشيد.
نوعي فلاوانوئيد به نام نرينجنين موجود در آن در بهبود DNA آسيب ديده در سلول هاي سرطاني پروستات مفيد است.
با توليد آنزيم هاي ضدسمي در کبد، براي دفع برخي سموم از جمله مواد سرطان زا از بدن مفيد است.
مصرف روزي ۳ ليوان آب گريپ فروت، فعاليت آنزيم هاي موجود در دود سيگار را که ماده شيميايي سرطان زا توليد مي کند، کند مي سازد.
اين ميوه مانع عود مکرر سرطان روده مي شود.
با کاهش ميزان انسولين در بدن به حفظ وزن بدن کمک مي کند.
با افزايش PH در ادرار و دفع اسيد سيتريک از بدن باعث جلوگيري از تشکيل سنگ کليه مي شود.
نوعي ماده مغذي به نام ليمونويدز در آن مانع تشکيل تومور در بدن مي شود.
مصرف طولاني مدت آب آن که آنتي اکسيدان فراواني دارد، در پيش گيري از بيماري هايي مانند آلزايمر موثر است.
ويتامين C موجود در آن شدت علايم سرماخوردگي را کاهش مي دهد و از علايم التهابي مانند آسم و آرتريت روماتوئيد پيش گيري مي کند.
ويتامين C موجود در آن با حفظ سلامت سيستم قلبي عروقي، از تکرار بيماري هايي چون بيماري قلبي، سکته و سرطان جلوگيري مي کند.
قند ميوه موجود در آن انرژي طول روز را تامين مي کند.
ريزمغذي هايي مانند ويتامين C، A، کلسيم، آهن، منيزيم، پتاسيم، فسفر، فولات و ويتامين هاي B موجود در آن براي سلامت بدن مفيد است.
اين ميوه که سديم کمي دارد، حاوي آنزيم هاي چربي سوز و آب فراواني است که در کاهش وزن نقش موثري ايفا مي کند.
آنتي اکسيدان هايي مانند ليکوپن، ويتامين هاي C و A، راديکال هاي آزاد و اکسيد اضافه را که در بدن سرطان ايجاد مي کند از بين مي برد. ليکوپن مي تواند مانع از عود تومور و سرطان در بدن شود.
اسيد ساليسيک موجود در آن نوعي ضدعفوني کننده قوي است.
چند قطره عصاره دانه گريپ فروت را به مقداري آب اضافه کنيد و روزي ۳ بار روي زخم بپاشيد.
آنتي اکسيدان موجود در آن کلسترول خون را کاهش مي دهد.
همانند ميوه هاي مرکباتي، پوست صورت را بهبود مي بخشد و بروز آکنه را به حداقل مي رساند.
تقويت کننده کبد است.
آب آن بروز سرماخوردگي، ذات الريه و تب را کاهش مي دهد.
خوردن نصف يک ليوان آب گريپ فروت و نصف ليموترش خستگي مفرط را از بين مي برد.
فيبر موجود در آن از يبوست پيش گيري مي کند.
بيوفلاونوئيدز و ويتامين C در آن احتباس آب و ورم پا در دوران حاملگي را کاهش مي دهد.
خوردن آب تازه اين ميوه، گلودرد و سرفه را تسکين مي دهد.
آب فراوان موجود در آن سوخت و ساز بدن را افزايش مي دهد.
به هضم کامل غذا کمک مي کند.