نماد آخرین خبر

غذا سفری/ معرفی آش سماق اصفهانی ها

منبع
سيري در ايران
بروزرسانی
غذا سفری/ معرفی آش سماق اصفهانی ها
سيري در ايران/ آش سماق يکي از چندين غذاي محلي استان اصفهان است. با طرز تهيه آن آشنا شويد. * اگر آش سماق را با آرد بپزيم، زود پخته مي‌‌شود، ولي اگر خرده‌ي برنج باشد، بايد اول برنج را بار کنيم. * برنج که پخت، سبزي را که قبلا شسته و خرد کرده‌ايم در آن مي‌‌ريزيم. هرچه سبزي ريزتر باشد آش خوشمزه‌تر مي‌‌شود. * سپس جداگانه گوشت را نمک و فلفل زده و خوب مخلوط کرده و کوفته‌هايي به اندازه يک گردو از آن درست مي‌‌کنيم و سپس در روغن، سرخ کرده و داخل آش مي‌‌ريزيم. * وقتي که کوفته‌ها پخته شد، سماق را تميز کرده، مي‌‌شوييم‌ و در آب خيس مي‌‌کنيم. سماق بايد يک ساعتي در آب بماند. سپس آن را از صافي پارچه‌اي رد کرده و فشار مي‌‌دهيم و آب سماق را که قرمز خوشرنگ است مي‌‌گيريم. * آب سماق را در آش ريخته و پيازي را که داشتيم نيز خرد کرده، سرخ مي‌‌کنيم و مقداري از آن را در آش ريخته و کمي براي روي آن نگه مي‌‌داريم. * آش را در ظرف ريخته و روي آن را با نعنا و پياز داغ تزيين مي‌‌کنيم. * بايد توجه داشته باشيد که اگر اين آش را در ظرف آلومينيومي يا لعابي بپزيد، بسيار خوشرنگ مي‌‌شود.