نماد آخرین خبر

مهارت زندگی/ چطور خودمان در خانه پاستا درست کنیم؟

منبع
برترين ها
بروزرسانی
برترين ها/ پاستاي خشک و آماده را در همه سوپرمارکت‌ها و فروشگاه ها مي توان پيدا کرد. امروزه انواع و اقسام مدل ها در برندهاي مختلف و طعم هاي متفاوت عرضه مي شوند و آدم فرصت نمي کند همه آنها را امتحان و بهترينشان را خريداري کند. اما ماده اصلي اين غذاي محبوب ايتاليايي که بيشتر کودکان عاشق آن هستند را مي توانيد خودتان به راحتي در خانه تهيه کنيد. مواد لازم • 2 پيمانه آرد کامل • نصف قاشق چايخوري نمک • دو عدد زرده تخم مرغ و يک عدد تخم مرغ کامل • 1/3 پيمانه آب • يک قاشق چايخوري روغن زيتون يا روغن گياهي • آرد کامل آرد و تخم مرغ ابتدا در يک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنيد. در کاسه اي ديگر، تخم مرغ ها، آب و روغن را با هم مخلوط کنيد و هم بزنيد. با قاشق وسط آرد يک گودي ايجاد و مخلوط تخم مرغ را وسط آرد بريزيد. مواد را به خوبي با هم مخلوط کنيد. بهتر است با چنگال اين کار را انجام دهيد تا آرد و تخم مرغ به خوبي با هم مخلوط شوند. توجه داشته باشيد خمير در اين مرحله کمي چسبناک است اما مشکلي نيست زيرا در روند ورز دادن اين چسبندگي از ميان خواهد رفت. ورز دادن خمير در اين مرحله بايد خمير را از کاسه بيرون بياوريد و به خوبي در دستان خود ورز دهيد. براي اينکه خمير به دستان شما و سطح ميز نچسبد بهتر است مدام آرد پاشي کنيد. البته آرد زياد موجب سفت شدن خمير مي شود. بنابراين مراقب باشيد. 10 دقيقه ورز کافي است. استراحت دادن به خمير پس از اينکه خوب خمير را ورز داديد و به لطافت و نرمي موردنظر رسيد و هنوز کمي چسبناک بود، آن را به شکل توپ در بياوريد و داخل يک کيسه پلاستيکي استراحت دهيد. خمير را به مدت 30 دقيقه داخل يخچال بگذاريد. باز کردن خمير در اين مرحله بايد خمير را به تکه هاي کوچک تر تقسيم کنيد و بخش باريک تر آن را داخل دستگاه برش پاستا بگذاريد. يا مي توانيد توپ پاستا را به چهار قسمت تقسيم و آنها را با وردنه باز کنيد تا 4 مستطيل باريک به دست بيايد. زير و روي خمير را آرد بپاشيد و آنها را بدون پوشش به مدت 20 دقيقه کنار بگذاريد. دستگاه پاستاسازي براي تهيه پاستا مي توانيد از دستگاه پاستاسازي دستي هم استفاده کنيد که در بيشتر فروشگاه هاي وسايل خانگي و آشپزي موجود است خمير را داخل دستگاه بگذاريد و با دستگيره آن را به سمت بيرون هدايت کنيد. اين دستگاه در واقع همچون وردنه عمل مي کند و شايد در نانوايي هاي لواش نمونه بزرگ تر آن را ديده باشيد. بايد خمير را تا حد امکان نازک کنيد. بريدن خمير اين خمير بيشتر براي تهيه لازانيا يا راويولي مناسب است. اما مي توانيد آنرا به اندازه دلخواه برش بزنيد و ماکاروني نواري از آن تهيه کنيد. براي اينکه نوارها به هم نچسبند، آرد سمولينا ميان آن بپاشيد. سپس روي آنها را بپوشانيد و نگهداريد. يا مي توانيد همان روز هم آنها را بپزيد و از طعم تازگي پاستا لذت ببريد. يا مستطيل ها را رول کنيد و از عرض آنها را برش بزنيد تا نوارهاي باريکي به دست بيايد. در اين مرحله مي توانيد خميرها را بلافاصله بپزيد.