نماد آخرین خبر

آشپزی/ پودینگ مارمالاد

منبع
بروزرسانی
آشپزی/ پودینگ مارمالاد
مواد لازم: کره نرم - ۲۰۰گرم شکر نرم - ۲۰۰گرم تخم مرغ کمي زده شده - ۳عدد آرد - ۲۵۰گرم بکينگ پودر - يک قاشق مرباخوري جوش شيرين - نصف قاشق مرباخوري شير - ۵۰ميلي ليتر * مارمالاد - ۱۲۵ميلي ليتر(طعم دلخواه) طرز تهيه:* کاسه پيرکس يک و نيم ليتري را کمي چرب کنيد و کنار بگذاريد. * کره را هم بزنيد، شکر را اضافه کنيد و هم زدن را ادامه دهيد تا سبک و نرم شود. در حالي که مواد را هم مي زنيد تخم مرغ زده شده را نيز اضافه کنيد.* آرد، بکينگ پودر و جوش شيرين الک شده را به مواد اضافه کنيد، هم بزنيد، سپس شير را اضافه کنيد.* مارمالاد را ته ظرف پيرکس بريزيد و روي آن مواد آماده شده را قرار دهيد.* کاغذ روغني و کاغذ فويل را کمي بزرگ تر از دهانه کاسه ببريد و با نخ ابتدا کاغذ روغني و سپس فويل را ببنديد. * کاسه را در قابلمه بزرگ تري حاوي آب که سه چهارم کاسه را مي پوشاند، قرار دهيد. روي آن را بپوشانيد و بگذاريد به آرامي به مدت يک ساعت بپزد.* پس از يک ساعت در صورتي که با فرو کردن چاقو، تميز در بيايد، يعني پودينگ آماده است.* ظرف را در سيني برگردانيد و با خامه يا بستني سرو کنيد.