1- اسيدهاي چرب امگا ۳ که درمواد غذايي چون گردو، ماهي هاي چرب مانند ماهي آزاد و ساردين موجود است به افزايش قدرت نقاطي از مغز که برخلق وخو نظارت دارند، منجر مي شود.
2- عصارۀ زغال اخته، توت فرنگي يا آب انگور عملکرد مغز را تقويت مي کند.
3- آرامش، عملکرد مغز را بهبود مي بخشد و انسان را به سطوح بالاتر هوشياري مي رساند.
4- ما به اين دليل خميازه مي کشيم که جريان خون بيشتري به مغز برسانيم و با خنک کردن و بخشيدن انرژي به آن، قدرتش را افزايش دهيم.
5- محققان با استفاده از اسکن مغز۱۲ تردست، تشخيص دادند که برخي از حقه هاي آنان موجب رشد مناطق خاصي از مغزشان شده است.
6- موادي که معمولاً در ادويۀ کاري استفاده مي شود (مثل زردچوبه که رنگ زرد را در غذا ايجاد مي کند)، به افزايش قدرت مغز افراد مسن کمک مي کند.
7- باتوجه به نتايج تحقيق دو فيزيک دان ژاپني، صداهاي ناگهاني توانايي مغز انسان را براي پردازش اطلاعات، بهبود مي بخشد
8- افرادي که دو وعده در روز يا بيشتر، سبزيجات مصرف مي کنند ۳۵ تا ۴۰ درصد از کاهش توانايي قدرت تفکرشان پس از ۶ سال، جلوگيري مي کنند و در حقيقت مغزشان ۵ سال جوان تراست. 9- حل جدول و جورچين هايي از اين قبيل، عملکرد مغز را تقويت مي کند.