نماد آخرین خبر

آشپزی/ سوپ سفید

منبع
بروزرسانی
آشپزی/ سوپ سفید
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر: جو پرک: 100 گرم، خيسانده هويج متوسط: يک عدد، رنده‌ شده کتف مرغ: 4 تا 6 عدد، آبپز آب مرغ: 3 پيمانه کره: 60 گرم آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري شير: نيم ليتر خامه: 100 ميلي‌ليتر جعفري ساطوري: يک قاشق غذاخوري نمک و فلفل: به ميزان لازم روش تهيه: 1- جو را آبکش کرده و همراه يک ليتر آب‌جوش روي شعله ملايم 10 دقيقه بپزيد. هويج و آب مرغ را اضافه کرده و پخت سوپ را 20 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا هويج نرم شود. 2- کره را روي شعله متوسط در يک قابلمه کوچک آب کنيد. هنگامي که کره شفاف شد، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنيد. پس از يک دقيقه شير را اضافه کرده و دائم هم بزنيد تا غليظ شده و سس آماده شود. 3- گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و همراه سس سفيد به سوپ اضافه کنيد. اگر غلظت سوپ زياد بود، کمي آب‌جوش اضافه کنيد. نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و خامه را اضافه کنيد. يکي، دو دقيقه قبل از سرو جعفري را اضافه کنيد تا نپزد و رنگش عوض نشود. نکات آشپزي: 1 - به جاي آب مرغ از آب گوشت يا سبزيجات هم مي‌توانيد استفاده کنيد. 2 - به جاي شير، سس را با آب مرغ يا گوشت مي‌توانيد تهيه کنيد، طعم سوپ متفاوت مي‌شود و اسمش ديگر سوپ سفيد نيست. 3- جو پرک را زياد نپزيد چون در سوپ له مي‌‌شود. 4- اگر کمي پياز را تفت داده و اول کار به سوپ اضافه کنيد، سوپ پرمايه‌تر مي‌شود.