باشگاه خبرنگاران/ مسئله حلال و حرام يکي از موضوعات بسيار بنيادين در اسلام است. پيامبر گرامي ما حضرت محمد (ص) و همه معصومين (ع) در مورد اين موضوع سخني فرمودهاند و امروزه ما به احاديث اين بزرگواران دسترسي داريم.
امام جعفرصادق (عليهالسلام) درباره حلال خداوند ميفرمايند : " مَن باتَ کالّاً مِن طَلَبِ الحَلالِ باتَ مَغفوراً لَهُ. " : کسي که به دنبال روزي حلال، روز خود را خسته و درمانده سپري کرده، (بداند که) شب خود را (نيز) با گناهان آمرزيده سپري خواهد نمود.
همچنين اين امام بزرگوار در جايي ديگر در رابطه با حرام ميفرمايند : " کَسْبُ الحَرامِ يَبينُ في الذُّرِّيَّةِ. " : درآمد حرام و نامشروع، اثر آن در نسل و اولاد ظاهر ميشود.
گفتني است؛ آنطور که از بررسي متون ديني ما برميآيد حلال و حرام صرفا به موارد مادي و مالي محدود نميشوند؛ و هر آنچه که معصيت خدا را به همراه داشته باشد در آيات و روايات حرام اطلاق شده است.
همچنين استاد بزرگ آيتالله عظمي بهجت ، که از عرفاي نامدار و از مراجع تقليد سرشناس شيعه بودند؛ سخني بسيار زيبا و پندآموز درباره مسئله حلال و حرام دارند که در ادامه تصويرنوشته اين سخن حکمت آموز را مشاهده ميکنيد :
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار