مواد لازم:
هويج - ۴عدد متوسط
لپه خيس شده - يک سوم پيمانه
برنج خيس شده - يک چهارم پيمانه
نعناع و جعفري خرد شده - کمي
آب گوشت - يک پيمانه
پيازداغ - يک قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
لپه ها را بعد از آبکش همراه با پياز تفت دهيد و همراه کمي آب بگذاريد تا نيم پز شود. هويج هاي حلقه شده ، آب گوشت وادويه را به مواد اضافه کنيد. وقتي هويج کمي پخته شد، برنج و سبزيجات را اضافه کنيد بعد از کمي حرارت کمي نعناع و جعفري اضافه کنيد، دم کش را بگذاريد تا دم بکشد