نماد آخرین خبر

آشپزی / بورانی هویج

منبع
بروزرسانی
آشپزی / بورانی هویج
مواد لازم: هويج - ۴عدد متوسط لپه خيس شده - يک سوم پيمانه برنج خيس شده - يک چهارم پيمانه نعناع و جعفري خرد شده - کمي آب گوشت - يک پيمانه پيازداغ - يک قاشق غذاخوري طرز تهيه: لپه ها را بعد از آبکش همراه با پياز تفت دهيد و همراه کمي آب بگذاريد تا نيم پز شود. هويج هاي حلقه شده ، آب گوشت وادويه را به مواد اضافه کنيد. وقتي هويج کمي پخته شد، برنج و سبزيجات را اضافه کنيد بعد از کمي حرارت کمي نعناع و جعفري اضافه کنيد، دم کش را بگذاريد تا دم بکشد