نماد آخرین خبر

ترین ها/ ۱۰ کارخانه شکلات‌سازی برتر جهان

منبع
برترين ها
بروزرسانی
برترين ها/ صنعت شکلات‌سازي يکي از جذاب‌ترين و در عين حال پول‌سازترين شغل‌هاي جهان به شمار مي‌رود. در اين مقاله نيز سعي کرده‌ايم تا برترين‌هاي اين صنعت را بررسي کرده و در اختيار شما قرار دهيم. کليه سازندگاني که در اين ليست جمع‌آوري شده‌اند شامل شکلات‌هاي تلخ، مغزدار، ميوه‌اي، تافي و غيره، از مشهورترين‌هاي اين عرصه به شمار مي‌روند و آرزو داريم که روزي بتوانيد طعم هر يک از آنها را تجربه کنيد. ۱ - Jacques Torres Chocolate (نيويورک، آمريکا) هنگامي که شما به اين کارگاه شکلات‌سازي وارد مي‌شويد، احساس مي‌کنيد که وارد يک مغازه با سبک و سياق اروپايي گذاشته‌ايد. بسياري از مشتريان اين شکلات؛ اين تجربه خاص خودشان را با فيلم سينمايي Chocolat مقايسه مي‌کنند. در واقع تخصص اين شرکت شکلات‌سازي در توليد و نوآوري شکلات‌هاي تازه و دست‌ساز است. ميز‌هاي موجود در اين فروشگاه جذاب، مشتريان را وسوسه مي‌کند تا در همان فروشگاه شکلات خود مانند مدل pain au chocolat را انتخاب و ميل کنند، يا اينکه به منزل ببرند. نکته جالب اينکه مشتريان حتي مي‌توانند مراحل تهيه شکلات را از پشت پنجره‌‌هاي شيشه‌اي داخل مغازه تماشا کنند. اين کارخانه شکلات‌سازي داراي ۵ شعبه در شهر نيويورک و نيز يک شعبه در شهر Harrah آتلانتيک سيتي است. ۲ - Vosges Haut-Chocolate (شيکاگو، ايلينويز آمريکا) کترينا مارکف، مالک و بنيان گذار اين کارخانه که در کشور آمريکا واقع شده است، از انواع ادويه‌جات، گل‌ها و ترکيبات شکلاتي براي به وجود آوردن طعم‌هاي جديد شکلات استفاده مي‌کند. او هنر قنادي و فنون شکلات‌سازي را درآکادمي Le Cordon Bleu آموخته است. وي با تجريه چندين ساله از آموخته‌هاي خود، با ترکيب انواع ادويه‌جات و گل‌ها با مواد پايه سازنده شکلات، موفق به پديد آوردن طعم‌هاي جديدي همچون دانه وانيلي مکزيکي و کارامل آرژانتيني شده است. ۳ - Scharffen Berger Chocolate Maker, Inc (برکلي، کاليفرنياي آمريکا) انواع شکلات تلخ و ترکيبات آن، از محصولات اصلي اين شرکت به شمار مي‌رود. اين کارخانه براي اينکه از کيفيت محصولات خود مطمئن باشد، کليه مراحل توليد از ابتداي پرورش دانه کاکائو تا محصول نهايي، در انحصار و تحت نظارت فعاليت هاي شرکت قرار دارد. ابتدا دانه‌هاي کاکائو براي تائيد و تضمين کيفيت مورد آزمايش و بررسي قرار مي‌گيرند و در ادامه، با ساير مواد ترکيب و تبديل به انواع شکلات تخته‌اي مي‌شوند. همچنين تمامي اين شکلات‌ها در قالب‌هاي کوچک و به روش توليد صنعتي تهيه مي‌شوند. علاوه بر اين شکلات‌هاي آماده و معمولي، اين شرکت شکلات‌هاي مخصوص پخت و پز را نيز توليد و به بازارهاي جهاني عرضه مي‌کند. ۴ - Teuscher (زوريخ، سوئيس) شرکت Teuscher فعاليت خود را حدود ۷۰ سال قبل در شهري کوچک در ميان کوه‌هاي آلپ واقع در کشور سوئيس آغاز کرد. در ابتدا آقاي Dolf Teuscher ، مالک اين کارگاه شکلات‌سازي، تمامي دنيا را براي تهيه بهترين مواد اوليه از جمله کاکائو، مارزيپان، ميوه، خشکبار و غيره جستجو کرد. پس از گذشت سال‌ها و تجربه هاي فراوان، او هم اکنون شکلات‌هاي خوش طعم کارخانه‌اش را با دستورهاي تهيه معروف خود، توليد و به طرفداران اين خوراکي محبوب عرضه مي‌کند. در حال حاضر، اين کارخانه شکلات‌سازي بيش از دويست نوع شکلات توليد مي‌کند که روش تهيه آن‌‌ها نسل به نسل در اين کارگاه بزرگ منتقل شده است. در اين کارخانه از بهترين، مرغوب‌ترين و گران‌ترين مواد اوليه براي تهيه شکلات‌ها استفاده شده و نکته مهم اين که هيچ نوع مواد افزودني يا نگهدارنده در اين شکلات‌ها وجود ندارد. اين شکلات‌ها به‌صورت هفتگي به شعبه‌هاي Teuscher در سراسر جهان ارسال مي‌شوند. ۵ -Norman Love Confections (مي‌يرز، فلوريداي آمريکا) شهرت اصلي اين برند شکلات مربوط به بسته‌بندي هاي زيباي اين کارخانه مي‌شود. آقاي نورمن لاو، مالک اين شکلات‌سازي در جايي بيان کرده است که طعم شکلات، عشق من است و شکلات خوب علاوه بر طعم بايد ظاهر زيبايي نيز داشته باشد. در نهايت اين اتفاق افتاد و آقاي لاو و شريک وي تکنيک خاصي را در رنگ کردن شکلات‌هاي بلژيکي، فرانسوي و سوئيسي به‌صورت دستي يا قالبي به کار گرفتند. از ديگر محصولات خوشمزه اين کارخانه مي‌توان به شکلات سفيد کدو تنبل اشاره کرد که از نظر مشتريان‌اش بسيار دلپذير است. از ساير مواد اوليه منحصربفرد مصرفي اين کارخانه مي‌توان به تمشک وحشي، موز، زنجفيل، کارامل، فندق و ... اشاره کرد. ۶ - Valrhona (فرانسه) اين کارخانه باسابقه تقريبا از سال ۱۹۲۲ در زمينه ساخت شکلات فعال بوده و مواد اوليه در کاکائوي مصرفي خود را از کشورهاي قاره آمريکاي جنوبي، حوزه کارائيب و نواحي اقيانوسيه تامين مي‌کند. اين شکلات هاي فرانسوي در ابعاد مختلفي تهيه مي‌شود. همچنين Valrhona انواع مختلفي از شکلات‌ها را در طعم‌هاي خاص و منحصربه‌فرد به مشتريان عرضه مي‌کند و جالب‌تر اينکه از سال ۲۰۰۸ اقدام به توليد نوعي شکلات‌هايي با طعم‌هاي فلفلي و نمکي کرده است! ۷ - Godiva Chocolatier (بروکسل، بلژيک و سراسر جهان) نخستين فعاليت هاي اين کارخانه شکلات‌سازي مربوط به سال‌هاي ۱۹۲۰ توسط خانواده Draps در کشور بلژيک است. به عبارتي انواع شکلات‌هاي بلژيکي عرضه شده در سراسر جهان، بيشتر شهرت خود را مديون برند Godiva هستند. شکلات‌هاي بادامي اين کارگاه بصورت انبوه در سراسر جهان به فروش ميرسد. Joseph Draps در سن ۱۴ سالگي وارد اين حرفه به صورت خانوادگي شد و پس از گذشت سال‌ها و اندوختن چندين دهه تجربه، به درجه بالايي ميان هم‌صنف‌هاي خود در اين صنعت دست يافت. وي تصميم به توليد انواع شکلات ويژه و با پرستيژ زد و نام‌ جالبي را براي آن‌ها انتخاب نمود. به همين دليل بود که وي با انتخاب نام Godiva و بسته‌بندي آن در جعبه‌هاي طلائي، کيفيت عالي اين محصول را به رخ رقيبان کشيد. همچنين براي تضمين درجه کيفيت با مراجعه به دادگاه عالي بلژيک حق انحصاري توليد اين محصول را نيز دريافت نمود و همچنان به فعاليت خود در خلق طعم‌هاي جديد براي دوستداران اين ماده غذايي ادامه مي‌دهد. ۸ - Richard Donnelly Fine Chocolates (سانتاکروز، کاليفرنيا، آمريکا) Richard Donnelly مالک اين کارخانه، با استفاده از شکلات‌هاي فرانسوي و بلژيکي و مواد اوليه خاصي همچون گياه اسطوخودوس، زعفران ايراني، هل و چاي ارل‌گري، شکلات‌هاي ويژه و منحصربه‌فرد خود را توليد مي‌کند. در نتيجه اين خلاقيت‌ها و فقط پس از گذشت ۱۰ سال از شروع فعاليت در صنعت شکلات‌سازي، وي موفق به دريافت سازنده شکلات برتر در فستيوال شکلات‌هاي اروپا در منطقه پروجاي ايتاليا شد. جالب است بدانيد که براي حفظ کيفيت و تازگي شکلات‌ها، Donnelly روزانه چيزي حدود ۲۲ کيلوگرم شکلات واقعي توليد مي‌کند! اگر روزي علاقه‌مند شديد که از طعم‌هاي خاص اين شکلات لذت ببريد، پيشنهاد مي‌کنيم که شکلات سفيد فندقي يا کارامل وانيل عسلي Donnelly را حتما امتحان کنيد. ۹ - Richart (پاريس، فرانسه) شکلات‌هاي ساخت کارخانه Richart از بهترين مواد اوليه و با بالاترين کيفيت توليد مي‌شوند. در واقع کيفيت بالاي مواد اولي، عامل اصلي پيشرفت اين کارخانه شکلات‌سازي شده است. اين کارگاه نيز به‌صورت خانوادگي اداره شده و در تهيه دستور شکلات‌ها مشارکت داشته اند. همچنين اين برند هفت بار موفق به دريافت روبان آبي به معناي بالاترين نشان افتخار کشور فرانسه شده‌ است. Richart با داشتن مهارتي فوق‌العاده و تجربه‌اي طولاني در صنعت شکلات‌سازي، اکنون در براي پديد آوردن طرح‌ها و رنگ‌هاي متفاوت براي شکلات‌ها تلاش مي‌کند. اگر واقعا از عاشقان طعم شکلات هستيد، مي‌توانيد با پرداخت ۸۵۰ دلار ناقابل، يک جعبه هفت طبقه داراي محافظ گرما و رطوبت، پر از شکلات‌هاي خوشمزه از اين برند را تهيه کنيد. ۱۰- Puccini Bomboni (آمستردام، هلند) آمسرتدام جايي است که براي چشيدن طعم يکي از بهترين شکلات‌هاي دنيا، به شما پيشنهاد مي‌شود. لازم است تا سري به کشور هلند و لاله هاي نارنجي بزنيد. صاحبان Puccini کافه و رستوراني بسيار دلنشين را براي چشيدن شکلات‌هاي خود فراهم کرده‌اند. تازگي کليه مواد اوليه به کار رفته در ترکيبات جالب شکلات و ادويه‌جات از ملزومات اين کارخانه شکلات‌سازي محسوب مي‌شود. هر چند تنوع طعم‌هاي شکلاتي در اين کافه چندان زياد نيست ولي کيفيت شکلات‌ها واقعا بي‎نظير است. همين دليل کافي‌است تا Puccini را در اين ليست قرار دهيم. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره