خراسان/ سبک ترین دسر دنیا با 96 درصد هوا و تنها یک گرم وزن در یک لابراتوار ساخته شد. مهندسان در یک استودیوی طراحی در لندن با دانشمندانی در آزمایشگاهی در هامبورگ، دست به دست هم دادند تا ساختار هواژل، سبک ترین ماده جامد در جهان را به یک دسر خوراکی تبدیل کنند. هَواژل که کمترین چگالی را در میان مواد جامد دارد، از یک ژل به دست می‌آید که در آن قسمت مایع ژل، با گاز جایگزین می‌شود. در این پروژه هم، دست اندر کاران این پروژه، از سفیده تخم مرغ، دسر مرنگ با تکنیک هواژل درست کردند. درباره این که این دسر چه طعمی دارد صحبتی نشده اما با توجه به درصد هوای موجود در آن، حدس زدن طعمش خیلی دشوار نیست.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید