تنها کوه خوراکی دنیا در ایران
خراسان/ تصاوير زيبايي از جزيره رنگين کمان هرمز در شبکههاي اجتماعي بازنشر شد و در آن از کوهي به نام «گلک» که از خاک آن در طبخ غذا استفاده ميشود نام برده شد که واکنشهايي را به همراه داشت.
کساني که به جزيره زيباي هرمز سفر ميکنند علاوه بر ديدن خاک زرد، سفيد، قهوه اي، قرمز و ... ميتوانند از خاک کوه سرخ که محليها به آن «گلک» ميگويند در طبخ غذا استفاده کنند. اين خاک مانند ادويه، در قليه ماهي جنوبي، ترشي، مربا و نانهاي محلي مورد استفاده قرار ميگيرد و نقش مهمي در فرهنگ غذايي هرمز دارد.
گفتني است، از خاکهاي رنگي هرمز در نيمه دو سال فرشي بافته ميشود و افراد زيادي براي ديدن آن به اين شهر سفر ميکنند و مهمترين درآمد محلي اين اهالي از فروش خاک کوه گلک است.