تمام بلیط های پرواز به ناکجا آباد در کمتر از 10 دقیقه فروخته شد!



لست سکند/ با محدوديتهاي ايجاد شده توسط ويروس کوويد - 19 و ادامهدار بودن شيوع آن در دنيا، علاوه بر سفر به مقاصد دوردست که امروزه يک روياي دستنيافتني محسوب ميشود، مسافران همچنين از تجربه يک پرواز هوايي بلندمدت نيز محروم شدهاند. بدون شک اوج گرفتن، هيجان پرواز و تماشاي مناظر با ديدگاهي متناظر از پنجره نامتقارن کابين، خود بخش جذابي از يک سفر بشمار ميرود.
در همين راستا ايرلاينِ کانتاس (Qantas)، بزرگترين شرکت هواپيمايي استراليا در اقدامي بيسابقه شروع به به فروش رساندن بليط بدون مقصد کرد! اين سفر هوايي که هيچ مقصدي نخواهد داشت تنها آغازگر يک ماجراجويي بيهدف بوده که طي 7 ساعت مسافران را در آسمان ميچرخاند و به مبدأ خود باز ميگرداند.
به گفته آلن جويس، مدير اجرايي ايرلاين کانتاس تمامي بليطهاي اين سفر در طي 10 دقيقه به فروش رفته است که احتمالاً سريعترين فروش بليط در تاريخ اين ايرلاين بشمار ميرود. وي در بيانيهاي اعلام نمود:
«واضح است که مرم دلتنگ مسافرت و تجربه پرواز هستند. اگر آنها مشتاق به اين دست از پروازها هستند تا باز شدن دوباره مرزها اين کار ادامه خواهيم داد.»
اين هواپيما در فرودگاه سيدني به پرواز درآمد و هفت ساعت در آسمانهاي کوئينزلند، گلد کوست، نيو ساوت ولز و در دل کويرهاي دورافتاده استراليا گشت و باري ديگر در فرودگاه سيدني فرود آمد. در اين پرواز خلبانان بامهارت، خود از مناطق گردشگري اين کشور مانند بندرگاه سيدني و صخرههاي آبي معروف اين کشور پرواز کرده و در مناطقي مانند سواحل بوندي ارتفاع هواپيما را بهمنظور استفاده بهتر مسافران از مناظر کاهش دادند. البته در اين سفر هوايي سرگرميهايي نيز براي مسافران در نظر گرفته شده بود.
شرکت هواپيمايي کانتاس در اين سفر، بوئينگ 787 دريملاينر (Boeing 787 Dreamliner) را به پرواز درآورد که معمولاً جهت پروازهاي برونمرزي مورد استفاده قرار ميگرفت. اين هواپيما به دليل پنجرههاي بزرگ قادر است تا نماي جذابي از ارتفاع 30.000 پايي براي مسافران به ارمغان بياورد.
پرواز هوايي کانتاس در تاريخ 10 اکتبر از يک فرودگاه محلي در سيدني انجام شد و بنا بر شواهد، 134 بليط در کلاسهاي مختلفي نظير اقتصادي و VIP به فروش رفت که از 787 تا 3.787 دلار استراليا قيمت داشتند.
در قاره آسيا نيز به دليل بسته بودن مرزها، محدوديتهاي فراواني براي سفرهاي گردشگري حاکم شده که بهموجب آن پروازهاي بدون مقصد باب شده است. پيشتر از پرواز کانتاس، در تاريخ 8 آگوست ايرلاين EVA تايوان با هواپيما A330 Dream که با طرح کودکانه Hello Kitty تزئين شده بود، آغازگر اين دست از سفرهاي بدون مقصد بود. همچنين با به پرواز درآمدن ايرلاين ژاپني ANA در همان ماه با 300 مسافر بومي ادامه پيدا کرد.
پروازهاي هوايي بدون مقصد که امروزه به يک ترند جهاني تبديل شدهاند، در تاريخ 19 سپتامبر باري ديگر در يک ايرلاين تايواني انجام شد و 120 گردشگر را از فرودگاه تايپه به مقصد آسمانهاي جزاير ججو کره جنوبي (Jejo) به پرواز درآورد. طبق گفته سازمان گردشگري کره جنوبي، در اين پرواز نمايشي غذاهاي محلي کرهاي سرو و مسابقات سرگرمکنندهاي برگزار شد. نشريههاي سنگاپوري نيز مدعي شدهاند که ايرلاينهاي اين کشور در تدارک وقوع سفرهاي بدون مقصد هستند و امکان دارد اين اقدام در ماه اکتبر عملي شود.
اکنون که سفرهاي بدون مقصد به يک ترند تبديل شدهاند، نگرانيهاي پيرامون هدر دادن سوختهاي هوايي و شيوع کرونا در کابينهاي هواپيما مطرح شده است که دانشمندان احتمال وقوع فرضيه دوم را به دليل سيستم تهويه مناسب هواپيما و رعايت پروتکلهاي بهداشتي کمتر از آنچه به نظر ميرسد تخمين زدهاند.